Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Augusztus 21. 09:17, szerda | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter/fotó: Varga Attila

A nyár bulija volt Esztergomban

A nyár bulija volt Esztergomban

Neves fellépők, szórakoztató koncertek, rengeteg jelenlévő, fergeteges hangulat - sokan gondolják úgy, hogy a nyár bulija volt az ünnepi hosszú hétvégén a Szent István Napi Zenei Fesztivál és Bornapok a Prímás-szigeten.

Már a programajánló is igazán izgalmasan hangzott: Kiscsillag, Bon-Bon, Szandi, Somló Tamás, In Diretta… rajtuk kívül persze még jó néhány fellépő szórakoztatta a Rugby Club Hotelnél az augusztus 16-án kezdődő és 20-án záródó Szent István Napi Zenei Fesztivál és Bornapok közönségét. Az előzetes alapján igen magasra tették a mércét a szervezők, az esztergomiak és az idelátogatók pedig sokat vártak a buliktól.

A visszhangokat hallva pedig úgy tűnik sikerült összehozni a nyár, és talán eddig az év fesztiválját Esztergomban, hiszen egy-egy koncerten rekordszámú néző gyűlt össze, akik között a helyszínen kérdezősködve, többen kijelentették, hogy ilyen fergeteges hangulattal és színvonalas koncertekkel kell zárni a nyarat. Sőt volt, aki egyszerűen az év bulijának tartotta a fesztivált.

Még ugyan pár nap akad a nyárból, de azt követően sem maradunk rendezvények nélkül Esztergomban, hiszen még szeptemberben egy Lecsó Fesztivállal is vár a Fesztiválsziget Esztergom a Rugby Club Hotelnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.