Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Április 01. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Árvízveszélyek, ismét nincs költségvetés, nem lesz vonat

Árvízveszélyek, ismét nincs költségvetés, nem lesz vonat

A hófúvások után árvízveszély, újra éles költségvetési vita az esztergomi testületi ülésen, nem lesz esztergomi vonat keddtől, eltűntek a becsődölt esztergomi tésztagyár tulajdonosai… Hírösszefoglaló.

Újabb veszély: jönnek a villámárvizek
A csúszós, jeges utak és hófúvások után újabb veszéllyel kell szembenéznünk, az olvadásnak és a rengeteg csapadéknak köszönhetően villámárvizekre kell számítanunk. Részletek ITT!

Heves viták, nincs költségvetés, a polgármester közölte, hogy ő gazdálkodik
A polgármestere az általa korábban megvétózott költségvetés újratárgyalására kérte a helyi Fidesz-KDNP-frakciót a képviselő-testület csütörtöki ülésén, de mivel nem született kompromisszum, Tétényi Éva visszavonta előterjesztését, és közölte, hogy a törvények szerint az átmeneti időszakban ő gazdálkodik. Részletek ITT!

Nem lesz esztergomi vonatjárat áprilistól
A teljes szakaszon leáll a vasúti közlekedés április másodikától a Budapest-Esztergom vasútvonalon, köszönhetően a korszerűsítési munkáknak. A vonatok helyett végig vonatpótló buszokkal utazhatunk a Budapestre. Részletek ITT!

Eltűntek a becsődölt esztergomi tésztagyár tulajdonosai
Eltűntek a felszámolás alatt álló esztergomi tésztagyár vietnámi tulajdonosai. Az Ipari Parkban már jó ideje bezárt, szebb napokat látott üzemet harmadszor hirdette meg eladásra a felszámolóbiztos. Részletek ITT!

Porschét akart venni, kirabolta két kameruni – még nincs jogerős ítélet
Egyenként nyolc év fegyházbüntetésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön nem jogerősen két kameruni származású férfit, akik 2009-ben fegyverrel kiraboltak egy osztrák állampolgárságú esztergomi vállalkozót. Részletek ITT!

Szépítsük meg együtt Búbánatvölgyet!
Környezetvédelmi napot rendez a Vasas Horgászegyesület április 6-án, szombaton Búbánatvölgyben és a Kerek-tó környékén. Részletek ITT!

Ister-Granum vers és mesemondó tizedszer
Tizedik alkalommal hirdeti meg az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház a hagyományoknak megfelelően az Ister-Granum Eurórégiós Vers- és Mesemondó Versenyt. Részletek ITT!

Tát: életének 108. évében elhunyt az egyik legidősebb magyar
Életének 108. évében elhunyt Bula Mihály, aki családjának tudomása szerint az egyik legidősebb ember volt Magyarországon. Részletek ITT!

Úszó-és vízilabda toborzó – többszörös bajnok szakmai stáb vár a fiatalokra
Egész áprilisban tartó úszó-és vízilabda toborzót hirdet gyerekek számára az Új-Hullám SE. A Dorogon zajló úszásoktatásban jelenleg 50 esztergomi gyerek érintett, a környező településeket is beleszámítva ez a szám több százra nő. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.