Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 14. 10:08, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Elhagyhat olimpiai bajnokunk, első a járási földhivatalunk – Heti hírek

Elhagyhat olimpiai bajnokunk, első a járási földhivatalunk – Heti hírek

Elhagyhatja Esztergomot olimpiai bajnokunk, az országban első az Esztergomi Járási Földhivatal, a város adósságának 40 százalékát veszi át az állam, újra két műszakban a Suzuki, megvannak a legvitézebb Vitéz-rögbisek.

Országos példa az Esztergomi Járási Földhivatal
Az országban elsőként Esztergomban ment végbe a körzeti földhivatalok szervezeti összevonása és adatbázis rendszerének egyesítése, mindez múlt csütörtökön az intézmény ünnepélyes megnyitóján és épületátadóján hangzott el. Részletek ITT!

Az esztergomi adósság 40 százaléka lesz az államé
Esztergom adósságának 40 százalékát vállalja át az állam, írja a Napi Gazdaság múlt csütörtöki számában. A lap birtokába jutott információk szerint Hódmezővásárhely és Kaposvár kapja a legnagyobb segítséget. Részletek ITT!

Újra két műszakban termel a Suzuki
Visszaállt a kétműszakos munkarendre múlt szerdától a 3100 főt foglalkoztató a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyára. Részletek ITT!

A legvitézebb Vitézek – évadnyitás és Év játékosai díjak
Kihirdette az Év játékosait és megnyitotta az új évadot az Esztergomi Vitézek Rögbi Sportegyesület a minap a Rugby Club Hotelben. Neuzer András elnök mellett a korosztályos edzők is értékelték 2012 eredményeit. Részletek ITT!

Szponzor nélkül elveszítheti Esztergom olimpia bajnokát
Támogató nélkül maradt a londoni olimpián aranyérmet szerző Kökény Roland esztergomi kajak-kenus klubja. A város így akár el is köszönhet a bajnokától, aki ugyanis emiatt eligazolhat vagy abbahagyhatja a kajakozást. Részletek ITT!

Újabb mozgalmas és izgalmas fejezetet nyit a könyvtár
Újabb mozgalmas évet tervez a Helischer József Városi Könyvtár, amely számtalan programot szervez idén is. Egyebek között előadások, könyvtári beszélgetések, olvasáskultúra fejlesztéstő rendezvények színesítik az évadot. Részletek ITT!

Születésnapi ajándék a nagykorú szaunától
Idén ünnepli tizennyolcadik születésnapját Esztergom 101 éves strandfürdőjének szaunája. A fürdő az alkalomból akciót hirdet, mely során a szaunázók egy jegy áráért kettőt kapnak. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.