Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Február 04. 08:29, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fényes nappal lopott egy teherkocsiból - VIDEÓ

Fényes nappal lopott egy teherkocsiból - VIDEÓ

Lopás vétsége miatt vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki azalatt kutatta át a teherkocsit, és lopott el onnan egy pénztárcát, amíg a sofőr árut vitt be a közeli üzletbe.

A férfi 2020. november 5-én 10 óra körül Dorogon egy üzlet bejárata előtt leállított, lezáratlanul hagyott teherkocsit kutatott át. Az elkövető azt használta ki, hogy a sértett a jármű ajtaját nem zárta be, amíg az üzletbe árut vitt be. Amíg a sértett az üzletben volt, addig az elkövető a kocsiból egy 1000 forint értékű bőr pénztárcát vitt el, amiben benne volt a sértett személyazonosító igazolványa, lakcímet igazoló hatósági igazolványa, vezetői engedélye, adókártyája. A pénztárcában pénz nem volt. A férfi a pénztárcát átkutatását követően ismeretlen helyen eldobta - közölte az ügyészség.

A vádhatóság a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Korábbi cikkek:

Börtönbüntetést kapott a visszaeső ittas vezető

Végre van nyilvános közvécé Esztergom belvárosában

Életveszélyes koponyasérülést okozott lakótársának

Idén elkezdődik az Esztergomot az M1-essel összekötő út építése

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.