Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Február 03. 14:29, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Életveszélyes koponyasérülést okozott lakótársának

Életveszélyes koponyasérülést okozott lakótársának

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki 2021. január elsején hajnalban ököllel életveszélyes sérülést okozva megütötte a lakótársát.

A gyanúsított és a sértett egy esztergomi ingatlanban közösen lakott. A gyanúsított a sértett által lakott szobában 2021. január elsején 4 óra és 5 óra 20 perc között ököllel, egy alkalommal megütötte a sértettet. Az ütés következtében a sértett harántirányú koponyacsonttörést szenvedett a feje bal oldalán, amely agyi vérömlennyel és másodlagos agysérülésekkel is járt. A sértett életveszélyes állapotba került – közölte az ügyészség.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként az elkövetőt.

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2021. január 8-án egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén a tanúkat megfenyegetné, jogellenesen befolyásolná.

Az ügyészi indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyiratok alapján fog dönteni – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Végre van nyilvános közvécé Esztergom belvárosában

Buli után kifosztotta alvó barátnőjét

Idén elkezdődik az Esztergomot az M1-essel összekötő út építése

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT