Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Július 09. 10:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Garázsba tört be, 24 órán belül elfogták

Garázsba tört be, 24 órán belül elfogták

Egy kertvárosi garázsból lopott a 32 éves férfi.

A lakatot lefeszítve jutott be egy kertvárosi garázsba K. Sándor július 3-án éjszaka. A férfi értékek után kutatott a helyiségben, majd az ott lévő fém és réz tárgyakat, tányérokat, szerszámokat, karórákat és mobiltelefonokat egy zsákba pakolta, és távozott a helyszínről. A sértett másnap reggel vette észre a lopást, majd három nappal később feljelentést tett a rendőrségen – közölte a rendőrség.

Az esztergomi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében, akit a feljelentést követő napon elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak. A 32 éves K. Sándor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a lopott értékek nagy részét leadta egy kertvárosi MÉH telepen. Az egyenruhások ezeket a telepen megtalálták, és visszaadták azokat a tulajdonosnak. K. Sándor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Korábbi cikkek:

Éjszakai akciót tartottak a rendőrök Esztergomban

Betört, majd hazudott, de végül lebukott társával együttEzek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

2020. December 02. 05:00, szerda | Helyi

Állást kínál a Kolping iskola!

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet iskolatitkár munkakör betöltésére.