Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 13. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Gazdálkodjon helyesen partnerei, munkatársai idejével! Segít a CO3! - VIDEÓ

Gazdálkodjon helyesen partnerei, munkatársai idejével! Segít a CO3! - VIDEÓ

Fontos, hogy jól bánjon partnerei, munkatársai idejével? Akkor válassza a CO3 online ügyviteli rendszert, mely egyebek közt partner, projekt, pénzügyek, dokumentumok moduljaival megkönnyíti céges ügyeit.

A CO3 online ügyviteli rendszer nagyvállalatok, közepes vállalatok és kisvállalatok is éppúgy tudják előnyösen használni. Aki a partnereivel, belső munkatársaival egységes, korrekt, átlátható, magyar fejlesztésű, egyedi igényekhez, elvárásokhoz igazodó rendszert szeretne működtetni, akkor mindenképpen a CO3 rendszert válassza” – ajánlja CO3 ügyviteli rendszert Simon Ildikó, a Victum Képzési Központ ügyvezető igazgatója.

Legyen szó akár oktatási, nyomda, szerviz, ügyvédi, fogászati, rendezvényszervezési vagy bármilyen termelési, értékesítési tevékenységről, egyszerűen megkönnyíti a CO3 online ügyviteli rendszer.

A Victum Képzési Központ ügyvezető igazgatója szerint azoknak egy rendkívül jó választás a CO3 rendszer, akiknek fontos, hogy a partnereink idejével jól bánjanak.

A CO3 rendszerén keresztül cseréljük ki partnereinkkel a dokumentumokat, ott beszéljük meg azokat a fontos dolgokat, amiket egyébként emailben kellene megbeszélnünk. A rendszer naptár moduljában jelöljük be a közös időpontjainkat, melyekről figyelmeztetést, emlékeztetést is kapunk. Emellett a CO3 rendszeren keresztül intézzük a pénzügyeinket is, innen generáljuk le a számlákat” – tette hozzá Simon Ildikó, aki hangsúlyozta, hogy az egész rendszer sokkal önszabályozottabbá tette cégük munkáját.

További részletekért kattintson a www.co3.hu honlapra vagy tekintse meg a rendszert bemutató videókat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.