Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2013. Augusztus 13. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Gazdálkodjon helyesen partnerei, munkatársai idejével! Segít a CO3! - VIDEÓ

Gazdálkodjon helyesen partnerei, munkatársai idejével! Segít a CO3! - VIDEÓ

Fontos, hogy jól bánjon partnerei, munkatársai idejével? Akkor válassza a CO3 online ügyviteli rendszert, mely egyebek közt partner, projekt, pénzügyek, dokumentumok moduljaival megkönnyíti céges ügyeit.

A CO3 online ügyviteli rendszer nagyvállalatok, közepes vállalatok és kisvállalatok is éppúgy tudják előnyösen használni. Aki a partnereivel, belső munkatársaival egységes, korrekt, átlátható, magyar fejlesztésű, egyedi igényekhez, elvárásokhoz igazodó rendszert szeretne működtetni, akkor mindenképpen a CO3 rendszert válassza” – ajánlja CO3 ügyviteli rendszert Simon Ildikó, a Victum Képzési Központ ügyvezető igazgatója.

Legyen szó akár oktatási, nyomda, szerviz, ügyvédi, fogászati, rendezvényszervezési vagy bármilyen termelési, értékesítési tevékenységről, egyszerűen megkönnyíti a CO3 online ügyviteli rendszer.

A Victum Képzési Központ ügyvezető igazgatója szerint azoknak egy rendkívül jó választás a CO3 rendszer, akiknek fontos, hogy a partnereink idejével jól bánjanak.

A CO3 rendszerén keresztül cseréljük ki partnereinkkel a dokumentumokat, ott beszéljük meg azokat a fontos dolgokat, amiket egyébként emailben kellene megbeszélnünk. A rendszer naptár moduljában jelöljük be a közös időpontjainkat, melyekről figyelmeztetést, emlékeztetést is kapunk. Emellett a CO3 rendszeren keresztül intézzük a pénzügyeinket is, innen generáljuk le a számlákat” – tette hozzá Simon Ildikó, aki hangsúlyozta, hogy az egész rendszer sokkal önszabályozottabbá tette cégük munkáját.

További részletekért kattintson a www.co3.hu honlapra vagy tekintse meg a rendszert bemutató videókat!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 07:05, szombat | Helyi

A Lengyel Függetlenség Napja alkalmából Gnieznoba látogatott városunk küldöttsége

A november 11-i függetlenségi ünnepre Gniezno városa és Tomasz Budasz polgármester meghívására négyfős esztergomi delegáció utazott lengyel testvérvárosunkba.

2021. November 26. 15:34, péntek | Helyi

Felújították az esztergomi Szent Vince Szociális Otthont

Csaknem 300 millió forintos Ft európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból újulhatott meg a Szent Vincéről elnevezett, a Szatmári Irgalmas Nővérek által működő szociális otthon, ahol 73 idős embert gondoznak.

2021. November 26. 07:31, péntek | Helyi

Betegség miatt ismét elmarad Hobo előadói estje

A Féja Géza Közösségi Ház sajnálattal tájékoztat minden érdeklődőt, hogy a november 11-re, majd december 8-ra meghirdetett Hobo előadói est betegség miatt február 24-én kerül megrendezésre.

2021. November 25. 17:39, csütörtök | Helyi

Új esztergomi modellel debütál a Suzuki

A cégcsoport 2022-ben tovább növeli magyar gyártású hibrid kínálatát. Online bemutató keretein belül debütált világszerte az új S-CROSS november 25-én.