Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2013. Február 25. 10:24, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Háznak ment busz, benzincsaló bűnbanda, kihagyhatatlan Esztergom

Háznak ment busz, benzincsaló bűnbanda, kihagyhatatlan Esztergom

Háznak ütköző busz, 33 milliós kárt okozó bűnbanda bukott le, emlékfalat leplezett le a Balassa iskola, alkotópályázatokat indít a Duna Múzeum, bulihónap a +21-ben és kihagyhatatlan Esztergom. Hírösszefoglaló!

Háznak ütközött egy busz Esztergomban
Háznak ütközött egy busz Esztergomban a buszvégállomásról kivezető Sissay közben múlt héten. A buszsofőr egy másik ütközést akart elkerülni. Részletek ITT!

Benzincsaló bűnbanda bukott le Esztergomban
Összesen 33 millió forint értékben okozott kárt az a hétfős banda, mely egy benzinkártya segítségével lopott jó ideje benzint az egyik esztergomi töltőállomásról. Egy kamionos mellett a benzinkutas is gyanúsított. Részletek ITT!

Alkotópályázatok, séta a vízért és látnivalók a Duna Múzeumban
2013 a vízi együttműködés nemzetközi éve – ennek jegyében plakát- és képregénytervező, valamint street art ötletpályázatot írt ki a Duna Múzeum, mely Gyalogolj a vízért! címmel vizes tapasztalatszerző sétára is buzdít. Részletek ITT!

Emlékfal és teremkeresztelők a Balassa iskolában - FOTÓK
Felavatta a Berzeviczy Gergely Emléktábláját és Emlékfalát a Balassa szakközépiskola múlt csütörtökön. Az ünnepségen emellett az egykori híres tanárokról termeket nevezett el az intézmény. Részletek ITT!

Fergeteges bulihónap lesz március a Plusz21-ben
Roy és Ádám, Intimtorna Illegál és Mr Busta koncert, Nőnapi parti és jó néhány őrült este várja a szórakozni vágyókat márciusban is a +21 Kultúrhely és Koktélbárban. Részletek ITT!

Esztergomot mindenkinek látnia kell!
Hangulatos és látványos összeállítást készített a minap a femcafe.hu Szentendre kihagyhatatlan látnivalóiról. Olvasóink segítségével mi pedig Esztergom szépségeit szeretnénk összegyűjteni egy képgalériába! Részletek ITT!Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 09:36, kedd | Helyi

Rendre dzsuvát hagynak maguk után a bulizó fiatalok Esztergomban

Nem az a baj, hogy szórakoznak, és jól érzik magukat, hanem, hogy kulturálatlanul teszik!

2020. Június 02. 09:35, kedd | Helyi

Játékkonzolt és órát lopott a két fiatal betörő

Az esztergomi nyomozók befejezték a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik egy lakásból karórát és műszaki cikkeket loptak el.

2020. Június 02. 09:00, kedd | Helyi

Ideiglenes vasúti átjáró lezárás Kertvárosban

Építési munkálatok miatt egy éjszakára lezárják a Dobó István úti vasúti átjárót – közölte az esztergom.hu oldal kedden.

2020. Június 02. 08:35, kedd | Helyi

Elzárás vár a beszívott garázda autósra

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki bedrogozva vezetett autót. Az autós korábban már több bűncselekmény miatt elítélték.