Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2013. Február 25. 10:24, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Háznak ment busz, benzincsaló bűnbanda, kihagyhatatlan Esztergom

Háznak ment busz, benzincsaló bűnbanda, kihagyhatatlan Esztergom

Háznak ütköző busz, 33 milliós kárt okozó bűnbanda bukott le, emlékfalat leplezett le a Balassa iskola, alkotópályázatokat indít a Duna Múzeum, bulihónap a +21-ben és kihagyhatatlan Esztergom. Hírösszefoglaló!

Háznak ütközött egy busz Esztergomban
Háznak ütközött egy busz Esztergomban a buszvégállomásról kivezető Sissay közben múlt héten. A buszsofőr egy másik ütközést akart elkerülni. Részletek ITT!

Benzincsaló bűnbanda bukott le Esztergomban
Összesen 33 millió forint értékben okozott kárt az a hétfős banda, mely egy benzinkártya segítségével lopott jó ideje benzint az egyik esztergomi töltőállomásról. Egy kamionos mellett a benzinkutas is gyanúsított. Részletek ITT!

Alkotópályázatok, séta a vízért és látnivalók a Duna Múzeumban
2013 a vízi együttműködés nemzetközi éve – ennek jegyében plakát- és képregénytervező, valamint street art ötletpályázatot írt ki a Duna Múzeum, mely Gyalogolj a vízért! címmel vizes tapasztalatszerző sétára is buzdít. Részletek ITT!

Emlékfal és teremkeresztelők a Balassa iskolában - FOTÓK
Felavatta a Berzeviczy Gergely Emléktábláját és Emlékfalát a Balassa szakközépiskola múlt csütörtökön. Az ünnepségen emellett az egykori híres tanárokról termeket nevezett el az intézmény. Részletek ITT!

Fergeteges bulihónap lesz március a Plusz21-ben
Roy és Ádám, Intimtorna Illegál és Mr Busta koncert, Nőnapi parti és jó néhány őrült este várja a szórakozni vágyókat márciusban is a +21 Kultúrhely és Koktélbárban. Részletek ITT!

Esztergomot mindenkinek látnia kell!
Hangulatos és látványos összeállítást készített a minap a femcafe.hu Szentendre kihagyhatatlan látnivalóiról. Olvasóink segítségével mi pedig Esztergom szépségeit szeretnénk összegyűjteni egy képgalériába! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 16:20, hétfő | Helyi

Súlyos baleset után megritkították a zebrát árnyékoló fát a Kossuth utcán

A köztéri lámpa fénye mostantól már sokkal jobban bevilágítja majd a gyalogátkelőt.

2019. November 18. 15:31, hétfő | Helyi

Forgalomkorlátozással járó munkálatok kezdődnek a belvárosban

Az ÉDV Zrt. forgalomkorlátozással járó, vízvezeték tolózár rekonstrukciós munkálatokat fog végezni a Lőrinc utca mindkét oldalán.

2019. November 18. 11:29, hétfő | Helyi

Újabb dílereket kaptak el az esztergomi rendőrök

Az esztergomi rendőrök a korábbi hét díler mellett, újabb két kereskedőt is őrizetbe vettek.

2019. November 18. 09:19, hétfő | Helyi

Óriási bravúrral nyertek sakkozóink Székesfehérváron

Az NB II-es sakkbajnokság Székesfehérváron folytatódott, ahol a papírforma szerint nem sok esélye volt városi klubunknak. Tavaly 7,5-4,5-re kaptak ki sakkozóink, míg 2017-ben 9-3-ra az erős egységes fehérváriaktól.