Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 05. 14:07, szerda | Helyi

Ingyenes lesz a parkolás szombattól jövő hét szerdáig

Ingyenes lesz a parkolás szombattól jövő hét szerdáig

A Tour de Hongrie idejére, illetve már azt megelőzően, június 8-tól, szombattól ingyenes lesz a parkolás Esztergom egész területén.

Június 12-én Esztergomban szervezik az országos kerékpáros körverseny esztergomi befutóját, a város több részén jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani kora délutántól. Esztergom Város Önkormányzata kérésére a rendezvény ideje alatt az egész városban ingyenes lesz a parkolás, erről a szolgáltatást biztosító cég is tájékoztatni fogja a lakosságot.
A díjmentes parkolás már a pünkösdi hétvégével elkezdődik, egészen pontosan június 8. és június 13. napja között nem kell parkolási díjat fizetni a város területén.

A verseny ideje alatt a város jelentős részében autóval nem, vagy csak nagyon korlátozottan lehet majd közlekedni, különösen a Dobogókői út-Bánomi út - 11-es út (Pilismarótig) szakaszokon. Minderről bővebben itt és itt olvashat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT