Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Március 08. 08:00, péntek | PR
Forrás: (x)

Ingyenes úszásoktatás, BL-győztes vízilabda oktató – Ismerd meg a REVSE Vízilabda és Úszó Sportegyesület

Ingyenes úszásoktatás, BL-győztes vízilabda oktató – Ismerd meg a REVSE Vízilabda és Úszó Sportegyesület

Junior aquatlon világbajnok, felnőtt magyar bajnok aquatlon és triatlon, felnőtt európa-bajnoki bronzérmes triatlonista, az év triatlon edzője korcsoportjában, Esztergomban a REVSE Vízilabda és Úszó SE alapítója.

Ki ő? Most többet megtudhatsz róla és céljairól…

- Mikor döntöttél az edzői hivatás mellett?

2013 óta foglalkozom tanítványokkal, az élsport mellett felnőttek online edzéstervezésével kezdtem. Akkoriban kint éltem Cremonában, Olaszországban, így a tanítványok nagy része is olasz volt.

- Mikor és milyen céllal alapítottad a REVSE sportegyesületet?

2015-ben költöztem haza Magyarországra. Esztergomban már hosszú évek óta nem működött vízilabda, így egy olyan sportág felépítésébe kezdtünk, ami mindig nagyon közel állt a szívemhez. Magyarország legsikeresebb csapatsportága a vízilabda és büszkék vagyunk, hogy Esztergomban újra van lehetőségük a gyerekeknek kipróbálni és űzni ezt a méltán híres sportot.

- Kik alkotják az oktatói csapatod?

Kezdetben úszóoktatók és úszóedzőkre volt elsősorban szükség, mert a nulláról kellett elkezdenünk. Tanítványaink nálunk tanultak meg úszni, majd az úszásnemek stabil elsajátítása után ismerkedtek meg a vízilabda alapjaival.
Egyre többen lettünk és egyre jobban előtérbe került a labda. 2017-től bajnokságban is indulunk kiváló szakedző irányításával.
A gyerekeket egészen a kezdetektől, úszásoktatás majd úszóedzés, vízilabda alapjainak megismertetése, később bajnokságban való szereplési lehetőség ez az, amit mi a REVSE kínálni tudunk.

Egy országos bajnok edző, Rendes Csaba (aquatlon, triatlon) oktatja a kezdő csoportot és szintén egy országos bajnok edző, Bereczki Miklós (vízilabda) képzi őket a vízilabda alapjaira és tovább. A haladó csoport edzéseit többnyire együtt csináljuk, hogy a különböző szinteknek megfelelő bontásban tudjon haladni a munka.

- Kik csatlakozhatnak hozzátok és milyen lehetőségeket biztosít az egyesület a tagjainak?

Az egyesületünkhöz bárki csatlakozhat 6 éves kortól.
Kezdő és kicsi csoportunkban az úszásoktatáson, úszás-technika csiszolásán van a hangsúly. Több úszásnem elsajátítása itt a cél, majd kezdjük a vízilabda alapjainak oktatását. Taposás, ismerkedés a labdával, labdavezetés stb.
Haladó csoportunkban már stabilan úszni tudó 3 úszásnemet ismerő gyerekek vannak, itt már labdahangsúlyos edzések vannak szárazföldi erősítéssel kiegészülve, illetve a vízilabda szabályrendszerének ismertetése.
Az egyesület a haladó edzéseken résztvevő gyerekeket már öltözteti, így csapatpáncél (úszónadrág), köntös, egyesületi melegítő, egyesületi póló.
Egységesek vagyunk, csapatot építünk.

- Milyen eredményekre vagy a legbüszkébb, melyet az egyesülettel értél el?

REVSE csapatunk tudatosan építkezik, taglétszámunk nő, kiváló példamutató-edzők dolgoznak a gyerekekkel. Csapat eszközállománya folyamatosan bővül.

- Hány éves kortól és milyen lehetőségekkel várjátok az érdeklődőket?

6 éves kortól várjuk a gyerekeket. Minimális úszástudás alapfeltétel.
1 úszásnem ismerete.
Több ponton is be lehet csatlakozni, teljesen kezdő és haladó szinten is várjuk a gyerekeket.

- Hogyan csatlakozhatnak hozzátok az érdeklődők?

Érdeklődni e-mailben a rendescs@gmail.com vagy telefonon a +36308466394 telefonszámon lehet.
Kezdő csapatunk edzései ingyenesek. (kedd-csütörtök 17.45-18.45)
Haladó csapatunk tagdíja 7 ezer/hó. (hétfő-szerda-péntek 17.00-19.00)
Edzések helyszíne: Szent István Strandfürdő 50-es medence.

REVSE a Facebookon ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:50, csütörtök | PR

Így készülnek a legfinomabb salátaöntetek

Jégsaláta, fejes saláta, ruccola, fodros lollo, endívia, római saláta…mind mind arra csábít, hogy isteni könnyed salátát készítsünk belőlük. Friss idény zöldségekkel keverve percek alatt kész a friss, színes saláta.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?