Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 19. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Idén már ötödik alkalommal lesznek újra angyalok környékünk motorosai.

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják – írtuk az esemény beharangozójában, ahol még azt a díjnyertes képet is megmutattuk, melyre licitálni lehet. Részletek ITT!

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület tagjai pedig az eseménnyel kapcsolatban felhívják a térségben élők figyelmét, hogy több útszakaszon is forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton.

Szombaton 12:15-kor indul Dorogról a P+R parkolóból a Motorosok is lehetnek angyalok jótékonysági motoros felvonulás. A motorosok létszáma kb. 500-550 motor.

A felvonulás útvonalán minimális forgalmi korlátozás várható, de kizárólag menet vonulásának idején – írták közösségi oldalukon a polgárőrök.

Az útvonal:

Dorog, P+R parkoló, Köztársaság út, Gorkij utca, Bécsi út, Tokodaltáró, Tokod, Bajnai út, Tát, Öreg Halász étteremnél vissza Esztergom felé 117-es út, 11-es út (régi táti út) Hősök tere körforgalom, Terézia utca, Petőfi utca.
Itt a kórház bejáratán bemennek egy körre, majd az Arany János utcán át (az egyirányúsítás erre az időre megszűnik) a Simor Jánoson a Sissay közön keresztül a Kossuth utcán fel a Bazilikáig.

Részletes útvonal ezen a linken elérhető!

A Bazilika előtti parkoló 8 órától parkolási korlátozás alá kerül, mert a rengeteg motor a feljáró két oldalán áll majd meg. (engedéllyel)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 14:08, csütörtök | Helyi

Vitorlázórepülős rekordot ért el az esztergomi pilótanő

Új országos rekordot ért el az Aero Club Esztergom pilótája, Szilágyi Márta a minap.

2019. Július 18. 07:56, csütörtök | Helyi

Újra egy csomó droggal bukott le egy visszaeső esztergomi férfi

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy olyan, letartóztatásban lévő esztergomi férfival szemben, aki korábban ugyanezért már ült.

2019. Július 18. 07:45, csütörtök | Helyi

Szalagkorlátnak csapódott egy autó Lábatlannál

Szalagkorlátnak ütközött egy kocsi a 10-es főút 57-es kilométerszelvényénél, Lábatlan térségében szerda este.