Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 19. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Idén már ötödik alkalommal lesznek újra angyalok környékünk motorosai.

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják – írtuk az esemény beharangozójában, ahol még azt a díjnyertes képet is megmutattuk, melyre licitálni lehet. Részletek ITT!

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület tagjai pedig az eseménnyel kapcsolatban felhívják a térségben élők figyelmét, hogy több útszakaszon is forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton.

Szombaton 12:15-kor indul Dorogról a P+R parkolóból a Motorosok is lehetnek angyalok jótékonysági motoros felvonulás. A motorosok létszáma kb. 500-550 motor.

A felvonulás útvonalán minimális forgalmi korlátozás várható, de kizárólag menet vonulásának idején – írták közösségi oldalukon a polgárőrök.

Az útvonal:

Dorog, P+R parkoló, Köztársaság út, Gorkij utca, Bécsi út, Tokodaltáró, Tokod, Bajnai út, Tát, Öreg Halász étteremnél vissza Esztergom felé 117-es út, 11-es út (régi táti út) Hősök tere körforgalom, Terézia utca, Petőfi utca.
Itt a kórház bejáratán bemennek egy körre, majd az Arany János utcán át (az egyirányúsítás erre az időre megszűnik) a Simor Jánoson a Sissay közön keresztül a Kossuth utcán fel a Bazilikáig.

Részletes útvonal ezen a linken elérhető!

A Bazilika előtti parkoló 8 órától parkolási korlátozás alá kerül, mert a rengeteg motor a feljáró két oldalán áll majd meg. (engedéllyel)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT