Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 19. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Itt lesz forgalomkorlátozás térségünkben a jótékonysági motoros felvonulás miatt!

Idén már ötödik alkalommal lesznek újra angyalok környékünk motorosai.

Idén június 22-én jótékonykodnak a motorosok Esztergomban és Dorogon, ekkor tarják meg az V. a Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulásukat. A résztvevők adományukkal a Vaszary Kolos Kórházat támogatják – írtuk az esemény beharangozójában, ahol még azt a díjnyertes képet is megmutattuk, melyre licitálni lehet. Részletek ITT!

Az Esztergom-Kertvárosi Polgárőr Egyesület tagjai pedig az eseménnyel kapcsolatban felhívják a térségben élők figyelmét, hogy több útszakaszon is forgalomkorlátozásra kell számítani szombaton.

Szombaton 12:15-kor indul Dorogról a P+R parkolóból a Motorosok is lehetnek angyalok jótékonysági motoros felvonulás. A motorosok létszáma kb. 500-550 motor.

A felvonulás útvonalán minimális forgalmi korlátozás várható, de kizárólag menet vonulásának idején – írták közösségi oldalukon a polgárőrök.

Az útvonal:

Dorog, P+R parkoló, Köztársaság út, Gorkij utca, Bécsi út, Tokodaltáró, Tokod, Bajnai út, Tát, Öreg Halász étteremnél vissza Esztergom felé 117-es út, 11-es út (régi táti út) Hősök tere körforgalom, Terézia utca, Petőfi utca.
Itt a kórház bejáratán bemennek egy körre, majd az Arany János utcán át (az egyirányúsítás erre az időre megszűnik) a Simor Jánoson a Sissay közön keresztül a Kossuth utcán fel a Bazilikáig.

Részletes útvonal ezen a linken elérhető!

A Bazilika előtti parkoló 8 órától parkolási korlátozás alá kerül, mert a rengeteg motor a feljáró két oldalán áll majd meg. (engedéllyel)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 10:27, vasárnap | Helyi

Esztergomi nagycsaládosok jelezzék igényüket!

Idén is kapnak ajándékutalványt az idősek és nagycsaládosok. A 70 éven felettiek automatikusan, a nagycsaládosoknak igényelni kell.

2019. Október 20. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes képzéseket indít az Esztergomi Család és Karrier Pont

Személyiségfejlesztési és startup tréninget is indít az Esztergomi Család és Karrier Pont. Ingyenesen lehet rajtuk részt venni!

2019. Október 20. 05:00, vasárnap | Helyi

Régi zene Balassa Bálint emléknapján

Balassa Bálint születésének 465. évfordulóján október 21-én 17 órakor Régi zenei irodalmi emléknap várja a közönséget a Szatmári Irgalmas Nővérek zárdatemplomában. A belépés ingyenes!

2019. Október 19. 12:45, szombat | Helyi

Két tolvajnőt és egy körözött fiatalt kaptak el

Esztergomban egy körözött férfit fogtak el a rendőrök, míg a dorogi nyomozók két tolvajnő ügyében fejezték be a nyomozást.