Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Október 23. 11:26, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Kettős gyilkosság, megszűnt behajtani tilos – heti hírek

Kettős gyilkosság, megszűnt behajtani tilos – heti hírek

Kettős gyilkosság Táton, megvan az elkövető, beismerte tettét, megszűnt az behajtani tilos a sportcsarnoknál, esztergomi jelöltek a megyei Príma-díjon, egyebek között ezek történtek a múlt héten! Heti hírösszefoglaló!

Kettős gyilkosság Táton, elkapták az elkövetőt
Beismerte tettét a 21 éves M. Roland, aki múlt szerdán Táton megölte anyját és nagyanyját; a gyilkosságot bozótvágó késsel és döngölő kalapáccsal követte el. Részletek itt!

Bulizott a gyilkosságok után a drogos táti fiú
A fővárosban bulizott másfél napig M. Roland, miután szerdán machetével meggyilkolta édesanyját és nagymamáját. Az elkövető épp a Tátra tartó buszra készült felszállni, amikor lefülelték. Részletek itt!

Megszűnt az őrületbe kergető behajtani tilos a sportcsarnoknál
Megszüntette a képviselő-testület a Helischer József utcában a sportcsarnok felől a behajtani tilos táblát. Mindez nagy könnyebbséget okoz elsősorban a gyakorlós szülőknek. Részletek itt!

Esztergomi jelöltek a Megyei Príma-díjon
Esztergomi jelöltekre is lehet voksolni az idei Megyei Príma-díj szavazáson, melyet idén is megrendez a Vállalkozók Országos Szövetségének megyei szervezete. A jelöltek közt van Prokopp Mária művészettörténész is. Részletek itt!

Olimpiáról, győzelmekről, edzésről - Új-Hullám közönségtalálkozó
Olimpikonok, vízilabdások, úszók, szakvezetők voltak a vendégei a múlt szerdai dorogi közönségtalálkozónak, melyet az Új-Hullám SE és a város sportintézménye közösen szervezett. Részletek itt!

Eredetiben Esztergom 1836-os címerlevele – Ritkaságon Napja fotókon
Eredetiben láthatták az érdeklődők a közelmúltban a megyei levéltárban a Ritkaságok Napja elnevezésű eseménye Esztergom vármegye 1836-os címerlevelét. Fotókon a gazdag programú rendezvény! Részletek itt!

Emlékkiállításra kiállítandó anyagokat gyűjt a jubiláló zeneiskola
Idén ünnepli az Esztergomi Zeneiskola az állami keretek közötti fennállásának 50. jubileumi évfordulóját. Az alkalomra emlékkiállítást szervez az iskola, mely ehhez régi anyagokat gyűjt. Részletek itt!

Látni és látszani, fokozottan ellenőriz a rendőrség
A járművek egyik legfontosabb eleme a világítás, ezért a baleset-megelőzés szempontjából is kiemelten fontos, melyet a rendőrség fokozottan ellenőriz a következő hetekben. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT