Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 11. 09:22, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba

Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba

Súlyos testi sértés kísérlete, valamint zaklatás miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a más ügyben letartóztatásban lévő férfival szemben, aki megöléssel fenyegette, majd megütötte gyermeke édesanyját.

Bár a férfi és a sértett kapcsolata rossz volt a nő nem merte elhagyni a vádlottat, mivel a férfi többször megfenyegette azzal, ha megteszi, akkor megöli őt és a családját is.

019. június 15-én este lábatlani otthonukban a vádlott megfenyegette a sértettet azzal, hogy „Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba!”, majd távozott a lakásból. Ezt kihasználva a nő a vádlottal közös gyermekével együtt elköltözött az édesanyjához, azonban a férfi oda is követte és 2019. július 9-én kora reggel a házból kilépő asszonyt egy alkalommal arcon ütötte – közölte az ügyészség.

Az erőszakos többszörös visszaeső vádlottal szemben most emelt vádat az ügyészség és a vádiratban indítványt tett arra is, hogy a bíróság fegyházbüntetést szabjon ki vele szemben azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádlott ezért a tettéért erőszakos többszörös visszaesőként akár közel 9 év fegyházbüntetést is kaphat – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Meglopta leendő munkatársait

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Újabb ittas vezetőt fogtak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.