Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Szeptember 23. 08:27, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Közbringa rendszer, új szövetség, lefoglalt városi autók – Heti hírek

Közbringa rendszer, új szövetség, lefoglalt városi autók – Heti hírek

Elindult az ország első közösségi kerékpáros rendszere Esztergomban… Új Szövetség alakult Esztergomért… Folytatódik a rezsicsökkentés – Fidesz-fórum Esztergomban… Lefoglalta a NAV a hivatal autóit… Hírösszefoglaló!

Elindult az ország első közösségi kerékpáros rendszere Esztergomban - FOTÓK
Átadta múlt pénteken Magyarország első közösségi kerékpáros rendszerét Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár és Neuzer András, a rendszert kifejlesztő esztergomi kerékpárgyár tulajdonosa a városnak.

Közbringa rendszer Esztergomban

Új Szövetség Esztergomért
Szövetség Esztergomért elnevezéssel fogott össze a város jobboldali szervezetei, hogy a segítsék egymást a választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak a 2014-es választásokon való eredményes szereplésért.

Autómentes nap Esztergomban - FOTÓK
Esztergom is csatlakozott az európai mobilitás hete programhoz. A szeptember 16-22 között megrendezendő eseményen a résztvevő településeken a gyalogos, kerékpáros és környezetbarát közlekedésre buzdítják a polgárokat.

Folytatódik a rezsicsökkentés – Fidesz-fórum Esztergomban
Tétényi Éva nem Esztergom érdekeit szolgálja, ezt Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese mondta a Fidesz esztergomi fórumán múlt szerdán. Völner Pál államtitkár pedig egyebek közt a rezsicsökkentés folytatásáról beszélt.

Fidesz fórum Esztergomban

Lefoglalta a NAV az esztergomi önkormányzati hivatal járműveit
Lefoglalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az esztergomi önkormányzat négy járművét - tájékoztatta a polgármester múlt pénteken az MTI-t. Tétényi Éva szerint a hivatal mozgásképtelenné vált a lefoglalás miatt.

Lassan kinövi az Olvasókört a Méz-Nap - díjazottakkal
Hatodik alkalommal zajlott le a Szentgyörgymezői Olvasókör Méz-Napja a közelmúltban. A mozgalmas mézes programok évről évre egyre több érdeklődőt vonzanak, mindez derül ki az Olvasókör beszámolójából.

Szenzáció Dömösön – ritka madarat szaporított egy tenyésztő - VIDEÓ
Magyarországon elsőként sikerült szaporítani az Afrikában élő, gyönyörű Villásfarkú szalakótát. A kis fiókák a közelmúltban Dömösön keltek ki.

Aranyanyuk mesterhármasa - Ismét jelölhetünk elismerésre köztünk élő hősnőket
Harmadszor hirdeti meg a Richter az Aranyanyu Díjat, amellyel egészségügyben és pedagógusként dolgozó nők munkáját ismeri el a Rácz Zsuzsa író által 2011-ben alapított díjjal és az azzal járó 200 ezer forinttal.

Fotójáték az InfoEsztergom.hu-val

Kié a legjobb fesztiválfotó - JÁTÉK
Új játékot hirdetünk: ezúttal a legjobb fesztiválfotót keressük. Lehet vicces, emlékezetes, izgalmas, családias, kedves, őrült kép… esélyes a Szent István Strandfürdő, Esztergom 100 éves műemlékfürdőjének nyereményére.

Egyéves az InfoEsztergom.hu – Köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.