Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2020. Július 11. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/várszínház

Lady Gaga a Várszínházban

Lady Gaga a Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 2020-as idényében szerdánként népszerű zenés-táncos filmeket vetít.

A Vár a mozi! sorozat nyitó előadása rögtön egy világsiker, mégpedig a Bradley Cooper (aki egyben a rendező is) és Lady Gaga főszereplésével bemutatott Csillag születik - olvasható a Várszínház közösségi oldalán.

A történet a popkultúra oltárán feláldozott magánélet és egy édes-bús szerelem váltakozásáról szól. A produkció leplezetlenül ábrázolja a nagyvilág színpadai mögött meghúzódó és a közönség által talán kevéssé ismert hátteret, melyben teljesítési és érvénysülési vágy, alkohol- és drogfüggőség, valamint depresszió cakkozzák a reflektorfényben élő tehetségek életét. A nézők egészen a film végéig találgathatják, hogy a középkorú gitáros-énekes férfi és pályája elején lévő fiatal énekesnő szerelme beteljesül-e. A 2018-as hollywoodi filmben a drámát jelentő próza mellett fantasztikus, érzelmes dalok szólnak a színésznek sem utolsó popdíva Lady Gagától és az énekes-gitárosnak is kitűnő sztárszínész Bradley Coopertől.

Az előadás július 15-én, szerdán 21:00-kor kezdődik. Jegyek a helyszínen az előadás előtt válthatók.

Honlap: esztergomivarszinhaz.hu Facebook: Esztergomi Várszínház. (Rossz idő esetén a helyszínről ugyanitt lesz információ.)A

A teljes évad programja ITT!Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 05:00, szombat | Helyi

Tanári állást kínál a Kolping iskola

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet német nyelv szakos oktatói munkakör betöltésére.

2020. Augusztus 07. 18:46, péntek | Helyi

Elfogtak egy pilismaróti rablót

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, azt a 26 éves pilismaróti férfit, aki ismerősét bántalmazta, és elvette a pénzét.

2020. Augusztus 07. 13:07, péntek | Helyi

Két kocsi ütközött a belvárosban

Baleset történt Esztergomban a Bástya-parkoló kereszteződésében pénteken kora délután.

2020. Augusztus 07. 11:01, péntek | Helyi

Az esztergomi LogiKaland az EDISON 100 legjobbjai között – SZAVAZZUNK!

Idén is jelölték az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány önálló programját, a LogiKalandot a legjobb 100 fejlesztő játék közé.