Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2021. Február 01. 09:10, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a karcagi férfival szemben, akit parkolási vita közben fejelt le egy másik férfi Esztergomban.

A sértett 2019. december 8-án 19 óra 30 perc körül kocsijával parkolt Esztergomban a Mátyás király úton lévő nagy parkolóban. Ennek során a sértett vitába keveredett egy szintén parkolni kívánó jármű utasaival, akik közül az autó vezetője, a vádlott és egyik utasa kiszállt. A parkolást befejezte a sértett, a kocsiját leállította és ő is kiszállt. A vádlott társa felelősségre vonta a sértettet, hogy amit csinált, azzal veszélyeztette a biztonságukat. Erre a sértett hangosan bizonygatta az igazát, és szitkozódott amiatt, hogy rádudáltak. A férfi magatartását látva a vádlott a szóváltás során lefejelte, amely miatt a sértettnek eltörött az orrcsontja, ennek gyógytartama 42 nap – közölte az ügyészség.

A vádhatóság indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a sértettet lefejelő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 240 ezer pénzbüntetést szabott ki.

Korábbi cikkek:

Szökevényt keresnek a rendőrök

Egy körözöttet és egy eltiltottak kaptak el a rendőrök

Kegyetlen módon akart több kölyökkutyától megszabadulni egy állatkínzó

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.