Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2021. Február 01. 09:10, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a karcagi férfival szemben, akit parkolási vita közben fejelt le egy másik férfi Esztergomban.

A sértett 2019. december 8-án 19 óra 30 perc körül kocsijával parkolt Esztergomban a Mátyás király úton lévő nagy parkolóban. Ennek során a sértett vitába keveredett egy szintén parkolni kívánó jármű utasaival, akik közül az autó vezetője, a vádlott és egyik utasa kiszállt. A parkolást befejezte a sértett, a kocsiját leállította és ő is kiszállt. A vádlott társa felelősségre vonta a sértettet, hogy amit csinált, azzal veszélyeztette a biztonságukat. Erre a sértett hangosan bizonygatta az igazát, és szitkozódott amiatt, hogy rádudáltak. A férfi magatartását látva a vádlott a szóváltás során lefejelte, amely miatt a sértettnek eltörött az orrcsontja, ennek gyógytartama 42 nap – közölte az ügyészség.

A vádhatóság indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a sértettet lefejelő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 240 ezer pénzbüntetést szabott ki.

Korábbi cikkek:

Szökevényt keresnek a rendőrök

Egy körözöttet és egy eltiltottak kaptak el a rendőrök

Kegyetlen módon akart több kölyökkutyától megszabadulni egy állatkínzó

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.