Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Június 17. 09:34, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Milliárdos kár, vonuló ár – indul a nyári fesztiválozás

Milliárdos kár, vonuló ár – indul a nyári fesztiválozás

Milliárdos kárt okozott Esztergomban az árvíz, amely már majd 4 métert csökkent a városnál… Maradnak a vonatpótlók Esztergom és Budapest között… Indul a nyári fesztiválozás a Rugby Club Hotelnél… Hírösszefoglaló!

Már majd 4 métert apadt a Duna Esztergomnál – milliárdos a kár
Már majd 4 métert apadt a Duna Esztergomnál, hétfő reggelig ugyanis újabb fél méterrel csökkent a víz szintje. Az árvíz a városban milliárdos kárt okozott.

Ismét megközelíthető közúton Pilismarót és Dömös
Ismét megközelíthető közúton Pilismarót és Dömös, mivel vasárnap délután feloldotta az árvíz és az az utáni munkálatok miatti útzárat a közútkezelő.

Fesztiválsziget Esztergom

Hősök, Caramel, PASO – Nyárnyitó Fesztivál Esztergomban
Hősök, Caramel, PASO, Takáts Tamás Blues Band és jó néhány zenekarral folytatódik az esztergomi fesztiválszezon június 20-án a Rugby Club Hotelnél. Koncertek és nemzetközi rögbi torna várja a szórakozni vágyókat.

Hétfőtől ismét fizetős a parkolás Esztergomban
Átmenetileg szüneteltette a városvezetés az árvízi védekezés idejére Esztergomban a fizetős parkolási rendszert, de hétfőtől, június 17-től, ismét visszaáll a régi rend.

Maradnak vonatpótlók az esztergomi vasútvonalon
Maradnak a nyárra is a vonatpótlók az Esztergom-Budapest vasútvonalon, pedig a beruházó korábbi terveként június 14-étől, vagyis múlt péntetől ismét járhattak volna szakaszosan a vonatok.

Esztergom-Budapest vasútvonal felújítása - vonatpótló

Lopott tálca sör miatt mehet bíróságra az esztergomi tolvaj és az orgazda
Egy tálca sört lopott el az egyik esztergomi élelmiszerüzletből egy férfi még tavasszal, majd túladott rajta. A rendőrök azonban elfogták a tolvajt és vele együtt lebukott a sör-orgazda is.

Hasznos tudnivalók az iparkamarától
Pénztárgép rendelet, kisvállalkozók támogatás, fiatalok vállalkozóvá válása, adózási információk, hitelprogram, mindezekről tájékoztat a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a közeljövőben.

Hogyan jelenjen meg cége az interneten?
Hogyan jelenjünk meg vállalkozásunkkal az interneten, miként használjuk a közösségi oldalakat, hogyan hirdessük magunkat, ezekre is válaszol a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az InfoEsztergom.hu.

Bulik, partik, programok a +21 Kultúrhely és Koktélbárban

Fergeteges bulik júniusban és júliusban is a +21-ben
In Diretta koncert, Remember Classic House Party, Ladiest Night,... többek közt ezek a bulik várják a szórakozni vágyókat a +21 Kultúrhely és Koktélbárban júniusban és júliusban. Program!

Ilyen volt a rekordárvíz Esztergomban - VIDEÓ
A rekord magasságú árhullám példás összefogásra sarkalta az esztergomiakat. Egyelőre még nem lélegezhetünk fel, mindenesetre túl vagyunk a nehezén. Így zajlott az áradás a városban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT