Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Január 11. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Munkaértekezlet a szemétszállítás ügyében

Január 16-án az érintett szolgáltatók részvételével munkaértekezleten tárgyalnak a szemétszállítással kapcsolatban a képviselők.

Esztergom Város Önkormányzata ezért január 16-án szerdán a Városháza nagytermébe dr. Szerencsés Gergely István képviselő, városüzemeltetési tanácsnok kezdeményezésére munkaértekezletet hívott össze, melyre a képviselőkön kívül meghívást kaptak a Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi- valamit a Jogi, Etikai és Ügyrendi Bizottságok tagjai, valamint a hulladékszállításban érintett konzorcium két tagja (Vertikál Nonprofit Zrt. és az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt) és az Eszköz Kft.

Az Önkormányzat eddig is egyeztetett a cégek képviselőivel, Romanek Etelka polgármester-asszony január 5-i közleményében arról tájékoztatott, hogy "az egyeztetések eredményeképpen bízom benne, hogy az érintettek egyetértésben és együttműködésben hamarosan aláírják azt a szerződést, amely ismét a Vertikál Zrt. mint fővállalkozó, és az esztergomi Eszköz Kft., mint alvállalkozó együttműködésével biztosítja a szemétszállítás zavartalan biztosítását a városban".

A közlemény szerint Esztergom önkormányzata – ahogy eddig, úgy a jövőben is – alapelvként arra törekszik, hogy mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatokat a legmagasabb színvonalon, lehetőség szerint esztergomi vállalkozásokkal, cégekkel együttműködve lássa el az esztergomiak javára.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 05:04, kedd | Helyi

Két állást is kínál a Kolping iskola

Közgazdász tanári és magyar nyelv és irodalom szakos óraadó tanári álláspályázatot hirdetett a Kolping iskola. Még július 3-ig lehet jelentkezni.

2019. Június 18. 05:03, kedd | Helyi

Újabb csodás alkotások Bajor Ágosttól a Várban

Június 21-én 18 órakor nyílik meg Bajor Ágost életművéből egy újabb egyedülálló tárlat a Várban.

2019. Június 18. 05:00, kedd | Helyi

Ezeket tanácsolja a rendőrség a nyárra!

Több mindenre is oda kell figyelni a nyáron – hangsúlyozza a rendőrség.

2019. Június 17. 13:57, hétfő | Helyi

Két esztergomi kezdeményezésre is szavazhatunk a Tescoban - VIDEÓVAL

Két esztergomi jelöltre lehet szavazni. A Határtalan Szív Alapítvány Családi egészségnapot rendezne a nyereményből, a Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány (Babits Mihály iskola) pedig udvarát újítaná fel.