Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2021. Január 12. 17:11, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nagy erőkkel keresték az átfagyott idős férfit

Nagy erőkkel keresték az átfagyott idős férfit

Rendőrök, katonák és kutatócsoport is részt vett a többórás keresésben Esztergomban. A földön fekve találtak rá az átfagyott idős férfira, őt a mentők kórházba vitték.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon január 11-én 19 óra után pár perccel tett bejelentést egy nő, hogy 74 éves édesapja egy nappal korábban az esztergomi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások azonnal elkezdték az eltűnt férfi keresését. A kutató csoporthoz csatlakozott a Polgári Védelmi Kutató Mentő egyesület is, akik kereső kutyával érkeztek. A keresés január 12-én 2 óra 45 percig tartott, de az idős urat nem sikerült megtalálni.

Még ezen a napon korán reggel tovább folytatták a kutatást a rendőrök és a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái.

A keresést nem csak az nehezítette, hogy az abban résztvevőket az idő sürgette, hanem a mostanában szokatlan hideg is. A rendkívüli időjárás miatt tartani lehetett az idős férfi kihűlésétől.

A keresés során 10 óra 40 perckor egy bokros területen, a földön fekve találták rá az eltűnt férfire Esztergom egyik városrészében. A rendőrök az átfagyott bajbajutottat pléddel betakarták, meleg teával kínálták és átadták őt a kiérkező mentőszolágat munkatársainak, akik kórházba vitték.

Korábbi cikkek:

Utcán fekvő férfi életét mentették meg

Százezreket csalt ki, most elítélték

Fiatal körözött nőt fogtak KesztölcönEzek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Helyi

Felborult egy autó Bajna határában

Újabb baleset történt térségünkben.

2021. Január 21. 05:47, csütörtök | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 20. 17:48, szerda | Helyi

Rendszámuk részlete buktatta le a teraszajtós bandát

Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rendőr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.

2021. Január 20. 12:26, szerda | Helyi

Letartóztatásban marad a nő, aki halálra késelte férjét

Már nem először késelt, korábban a fiát sebesítette meg súlyosan az asszony. Többször is mellkason szúrta.