Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 16. 09:03, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Négy napon belül kétszer bukott le rendszám-trükkel

Négy napon belül kétszer bukott le rendszám-trükkel

Másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel kocsijára egy esztergomi férfi. Ezt négy napon belül kétszer is megtette. A rendőrség lezárta a nyomozást most és továbbította az ügyet az ügyészségnek.

A helyi járőrök Esztergomban állítottak meg egy Suzukival közlekedő férfit január 25-én reggel. A sofőr az egyenruhásoknak nem tudta átadni a jogosítványát, mivel azzal nem rendelkezett. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi egy másik autóhoz tartozó rendszámot szerelt fel a járművére - közölte a rendőrség.

E. M. elmondta a rendőröknek, hogy a jármű ki van vonva a forgalomból, de hogy közlekedhessen vele, rászerelte egy másik, szintén a tulajdonában lévő kocsi rendszámát.

Nem volt ismeretlen a férfi az esztergomi rendőrök előtt, hiszen négy nappal korábban hasonló ügy kapcsán intézkedtek vele szemben. Akkor szintén egy másik járműhöz tartózó hatósági jelzést szerelt fel ugyanerre a kocsira és ugyancsak közúti ellenőrzés során derült erre fény.

A férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Illusztráció forrás: rendőrség

Korábbi cikkek:

Divat lett a kamurendszámozás Esztergomban?

Rendszámmal trükközés miatt körözték

Rendszámmal trükközött Mercijén egy esztergomi férfi

Megpróbálta a trükköt a rendszámmal, nem jött be

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT