Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Június 16. 04:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nemcsak lopott, rongált is

Nemcsak lopott, rongált is

A Dorogi Rendőrkapitányság három rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítja a 48 éves férfit.

A kerítést átmászva jutott be egy dorogi büfé épületébe ismeretlen személy 2020. június 13-ára virradóra. A tettes letépett a konyhából egy csapot és egy rézcsövet, majd magával vitt egy bojlert és egy piaci sátrat az épületből. Az udvaron lévő kukoricafőzőt is megrongálta, azt is el akarta vinni, de nem járt sikerrel. A tulajdonos, amint észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A helyi járőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, aki a nap folyamán visszatért a bűncselekmény helyszínére, itt sikerült elfogniuk. A 48 éves B. Tivadart előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra - közölte a rendőrség.

Kiderült, hogy a férfi követett már el hasonló bűncselekményt. Egy hónappal korábban egy dorogi házhoz tartozó melléképületbe ment be, ahonnan meggymagozót és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. B. Tivadar ellen három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Korábbi cikkek:

Újra szomszédjára támadt a többszörösen elítélt férfi

Meghosszabbíthatják a talicskás tolvaj letartóztatását

Több ittas vezető egy naponEzek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

2020. December 02. 05:00, szerda | Helyi

Állást kínál a Kolping iskola!

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet iskolatitkár munkakör betöltésére.