Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2019. November 07. 09:59, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nyereményből szépítették meg udvarukat a Babits iskolások

Nyereményből szépítették meg udvarukat a Babits iskolások

Több mint 60 fát ültetett el a minap a Babits iskola a Tesco programjának támogatásával.

Az Esztergomban kezdődő Országfásítási Program után hasonló hírről számolt be az esztergomi Babits Mihály Általános Iskola is csütörtökön.

Tesco idén is meghirdette „zsetonos” Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázati programját, melyen két esztergomi jelöltre is lehetett szavazni. A Határtalan Szív Alapítvány Családi egészségnapot rendezett volna a nyereményből, a Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány (Babits Mihály iskola) pedig udvarának felújítását tűzte ki célul.

Miután a vásárlóknak köszönhetően a Babits alapítványa nyert idén, így megszépülhetett az iskola udvara. Az intézmény növényeket vásárolt a támogatásból, melyekkel az udvar ültettek el a tanárok és diákok a minap.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.