Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Október 09. 08:10, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Két nemzetközi csapatbajnoki címet is szerzett a Leányvári Judo SE a közelmúltban, a sportolók egy olasz tornán a nők és a férfiak között is nyertek. Emellett két magyar bajnoki címet is bezsebelt a klub a közelmúltban.

Ismét remek eredményeket értek el a leányvári judosok, akik legutóbb Olaszországban a harmincadik Memoriál prof. Adriana Tiberi női valamint a negyvenhatodik Trofeo Citta del Mosaico dal 1964 férfi nemzetközi serdülő, ifi és felnőtt versenyen vettek részt. A megmérettetésen a leányvárin kívül szlovén, szerb, osztrák, horvát és olasz csapatok szerepeltek, köztük számos válogatott versenyzővel. A leányvári judosok ismét megmutatták, hogy nemcsak hazai pályán, hanem nemzetközi porondon is számítani kell rájuk, hiszen a női és a férfi csapat is megnyerte a nemenkénti tornát.

A csapatsiker mellett Rábai Boglárka, Szabó Franciska, Simicsek Máté, Ipacs Tamás, Pócsföldi Gábor, Urbán Gergő és Rábai László aranyérmet szerzett. Második helyen végzett Diviki Barbara, Kardos Sarolt, Partali Petra valamint Kerstner Róbert, míg harmadik lett Makovics Roxána, Bók Viktória, Faragó Norbert illetve Szabó Frigyes. Mellettük ötödikként zárt Szabó Katinka, Almási Kornél, Krizanics Ádám (TABAK), Zóka Hella, Tandi Alexa, Vadas Dániel és Szikora Kristóf

Az olasz kiruccanás mellett hazai pályán is bizonyítottak a leányváriak, a klub két magyar bajnoki címet zsebelt be, Szabó Katinkának és Szabó Franciskának köszönhetően a felnőtt elsőosztályú országos bajnokságon Kecskeméten a minap. Az aranyérmek mellett ezüstöt szerzett Rábai László, míg bronzot Erdélyi Lilla, Makovics Roxána, Diviki Barbara, Urbán Gergő és Kerstner Róbert. A klubból még Rábai Boglárka és Szabó Frigyes teljesítménye kiemelhető megszerzett hetedik helyükkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT