Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:40, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

A rendőrök egy 42 éves férfival szemben intézkedtek vasárnap.

A dorogi rendőrök szeptember 13-án 18 óra előtt pár perccel Tokodon ellenőriztek egy teherkocsival közlekedő helyi lakost. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét. A járőrök azt is megállapították, hogy a tehergépjármű ki van vonva a forgalomból, és kötelező biztosítással sem rendelkezik.

A tokodi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A körözési rendszerben történő ellenőrzés során az is kiderült, hogy ellene lopás miatt a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 42 éves férfi ellen szabálysértési, valamint büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök. Őt őrizetbe vették, majd a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – közölte a rendőrség.

Esztergomban is őrizetbe vettek egy sofőrt

A járőrök szeptember 13-án 17 óra előtt pár perccel Esztergomban is ellenőriztek egy kocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfit az Esztergomi Járásbíróság 2020. november 10-ig a vezetéstől eltiltotta. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásért őrizetbe vették.

Korábbi cikkek:

Elítéltek egy útonálló garázdát Esztergomban

Drogozott, majd volán mögé ültEzek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.

2020. Szeptember 29. 07:13, kedd | Helyi

Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon

Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2020. Szeptember 29. 07:09, kedd | Helyi

Nem tetszett a hangneme, ezért megverték

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik a sértett sérelmezett hangnemét veréssel torolták meg.