Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:40, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

A rendőrök egy 42 éves férfival szemben intézkedtek vasárnap.

A dorogi rendőrök szeptember 13-án 18 óra előtt pár perccel Tokodon ellenőriztek egy teherkocsival közlekedő helyi lakost. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét. A járőrök azt is megállapították, hogy a tehergépjármű ki van vonva a forgalomból, és kötelező biztosítással sem rendelkezik.

A tokodi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A körözési rendszerben történő ellenőrzés során az is kiderült, hogy ellene lopás miatt a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 42 éves férfi ellen szabálysértési, valamint büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök. Őt őrizetbe vették, majd a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – közölte a rendőrség.

Esztergomban is őrizetbe vettek egy sofőrt

A járőrök szeptember 13-án 17 óra előtt pár perccel Esztergomban is ellenőriztek egy kocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfit az Esztergomi Járásbíróság 2020. november 10-ig a vezetéstől eltiltotta. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásért őrizetbe vették.

Korábbi cikkek:

Elítéltek egy útonálló garázdát Esztergomban

Drogozott, majd volán mögé ült

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.