Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

Folyamatosan szervez közlekedésrendészeti ellenőrzést az Esztergomi Rendőrkapitányság és az esztergomi közterület-felügyelet annak érdekében, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. A legutóbbi ellenőrzést augusztus 3. és 7. között Esztergom belvárosának közterületein hajtották végre, kiemelt figyelmet fordítva a megállási és a várakozási tilalom szabályainak megszegőire. Az ellenőrzések során az egyenruhások 50 szabálysértővel szemben szabtak ki helyszínbírságot.

A közlekedők az Esztergomi Rendőrkapitányság területén folyamatosan számíthatnak hasonló ellenőrzésekre. A rendőrség kéri az állampolgárokat, hogy minden esetben a szabályokat betartva, kellő körültekintéssel vegyenek részt a közúti közlekedésben! - közölte a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Két kocsi ütközött a belvárosban

Letartóztatták a sorozatbetörőt

Elfogtak egy pilismaróti rablótEzek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.

2020. Szeptember 29. 07:13, kedd | Helyi

Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon

Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2020. Szeptember 29. 07:09, kedd | Helyi

Nem tetszett a hangneme, ezért megverték

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik a sértett sérelmezett hangnemét veréssel torolták meg.