Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2020. November 06. 08:01, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Dupláztak a dorogi, körözöttet fogtak az esztergomi rendőrök

Dupláztak a dorogi, körözöttet fogtak az esztergomi rendőrök

Egy nap alatt két lopás feltételezett elkövetőjét fogták el a dorogi egyenruhások, míg az esztergomi járőrök egy körözött férfit vettek őrizetbe csütörtökön.

A rendőrségre 2020. november 5-én délelőtt érkezett bejelentés, miszerint egy dorogi élelmiszerüzlet előtt leparkolt autóból ismeretlen személy ellopta az abban lévő pénztárcát, benne a sértett igazolványaival. A helyi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és öt órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 19 éves Sz. Rómeót lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként – közölte a rendőrség.

Ugyanezen a napon egy 49 éves férfit is kihallgattak a dorogi nyomozók lopás vétség elkövetése miatt. A gyanú szerint K. Zsolt 2020. november 4-éről 5-ére virradóra bement egy bajnai családi ház udvarára, és onnan ellopott egy rádiós magnót. A sértett, amint észrevette a lopást, bejelentést tett a rendőrségen. A járőrök azonnal megtették a szükséges intézkedéseket az elkövető azonosítása érdekében, akit még aznap elfogtak. . K. Zsoltnál az ellopott magnót is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei pedig november 5-én Esztergomban ellenőriztek egy helyi lakost. Irataiból kiderült, hogy ellene az Esztergomi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 27 éves férfi a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Korábbi cikkek:

Saját nagymamáját fenyegette meg azzal, hogy kinyírja

Újabb körözött férfit fogtak el

Ittasan a férfi ölébe ült és úgy vezettek – Döntött a bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.