Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2020. November 06. 08:01, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Dupláztak a dorogi, körözöttet fogtak az esztergomi rendőrök

Dupláztak a dorogi, körözöttet fogtak az esztergomi rendőrök

Egy nap alatt két lopás feltételezett elkövetőjét fogták el a dorogi egyenruhások, míg az esztergomi járőrök egy körözött férfit vettek őrizetbe csütörtökön.

A rendőrségre 2020. november 5-én délelőtt érkezett bejelentés, miszerint egy dorogi élelmiszerüzlet előtt leparkolt autóból ismeretlen személy ellopta az abban lévő pénztárcát, benne a sértett igazolványaival. A helyi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és öt órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 19 éves Sz. Rómeót lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként – közölte a rendőrség.

Ugyanezen a napon egy 49 éves férfit is kihallgattak a dorogi nyomozók lopás vétség elkövetése miatt. A gyanú szerint K. Zsolt 2020. november 4-éről 5-ére virradóra bement egy bajnai családi ház udvarára, és onnan ellopott egy rádiós magnót. A sértett, amint észrevette a lopást, bejelentést tett a rendőrségen. A járőrök azonnal megtették a szükséges intézkedéseket az elkövető azonosítása érdekében, akit még aznap elfogtak. . K. Zsoltnál az ellopott magnót is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosának.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei pedig november 5-én Esztergomban ellenőriztek egy helyi lakost. Irataiból kiderült, hogy ellene az Esztergomi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 27 éves férfi a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Korábbi cikkek:

Saját nagymamáját fenyegette meg azzal, hogy kinyírja

Újabb körözött férfit fogtak el

Ittasan a férfi ölébe ült és úgy vezettek – Döntött a bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban