Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2021. Február 01. 09:10, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Lefejeléssel zárta le a parkolási vitát

Súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a karcagi férfival szemben, akit parkolási vita közben fejelt le egy másik férfi Esztergomban.

A sértett 2019. december 8-án 19 óra 30 perc körül kocsijával parkolt Esztergomban a Mátyás király úton lévő nagy parkolóban. Ennek során a sértett vitába keveredett egy szintén parkolni kívánó jármű utasaival, akik közül az autó vezetője, a vádlott és egyik utasa kiszállt. A parkolást befejezte a sértett, a kocsiját leállította és ő is kiszállt. A vádlott társa felelősségre vonta a sértettet, hogy amit csinált, azzal veszélyeztette a biztonságukat. Erre a sértett hangosan bizonygatta az igazát, és szitkozódott amiatt, hogy rádudáltak. A férfi magatartását látva a vádlott a szóváltás során lefejelte, amely miatt a sértettnek eltörött az orrcsontja, ennek gyógytartama 42 nap – közölte az ügyészség.

A vádhatóság indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a sértettet lefejelő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 240 ezer pénzbüntetést szabott ki.

Korábbi cikkek:

Szökevényt keresnek a rendőrök

Egy körözöttet és egy eltiltottak kaptak el a rendőrök

Kegyetlen módon akart több kölyökkutyától megszabadulni egy állatkínzó

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.