Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2021. Január 12. 17:11, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nagy erőkkel keresték az átfagyott idős férfit

Nagy erőkkel keresték az átfagyott idős férfit

Rendőrök, katonák és kutatócsoport is részt vett a többórás keresésben Esztergomban. A földön fekve találtak rá az átfagyott idős férfira, őt a mentők kórházba vitték.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon január 11-én 19 óra után pár perccel tett bejelentést egy nő, hogy 74 éves édesapja egy nappal korábban az esztergomi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások azonnal elkezdték az eltűnt férfi keresését. A kutató csoporthoz csatlakozott a Polgári Védelmi Kutató Mentő egyesület is, akik kereső kutyával érkeztek. A keresés január 12-én 2 óra 45 percig tartott, de az idős urat nem sikerült megtalálni.

Még ezen a napon korán reggel tovább folytatták a kutatást a rendőrök és a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái.

A keresést nem csak az nehezítette, hogy az abban résztvevőket az idő sürgette, hanem a mostanában szokatlan hideg is. A rendkívüli időjárás miatt tartani lehetett az idős férfi kihűlésétől.

A keresés során 10 óra 40 perckor egy bokros területen, a földön fekve találták rá az eltűnt férfire Esztergom egyik városrészében. A rendőrök az átfagyott bajbajutottat pléddel betakarták, meleg teával kínálták és átadták őt a kiérkező mentőszolágat munkatársainak, akik kórházba vitték.

Korábbi cikkek:

Utcán fekvő férfi életét mentették meg

Százezreket csalt ki, most elítélték

Fiatal körözött nőt fogtak KesztölcönEzek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 17:34, vasárnap | Helyi

Hova érdemes kiköltözni Budapestről északi irányba?

A budapesti ingatlanárak 2019 végén elérték a csúcsot. Azóta szép lassan csökkennek az árak, de még mindig nagyon drágák a lakások és a házak is.

2021. Január 24. 10:13, vasárnap | Helyi

10 óra alatt 31 gyorshajtó

A rendőrök elsősorban a gyorshajtókkal szemben intézkedtek a tarjáni régióban a minap.

2021. Január 24. 05:00, vasárnap | Helyi

Autóval a Pala jegén - LÉGI VIDEÓ

4 éve ilyen telünk volt! 2017. január utolsó hetében olyan hideg volt és annyira befagyott a Pala, hogy még autóval is rá lehetett merészkedni.

2021. Január 23. 05:00, szombat | Helyi

A világhírű modellnek szól az esztergomi dal - VIDEÓVAL

3 éve írtuk! Palvin Barbarához írt dalt két esztergomi fiatal. Videó is készült a számhoz.