Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:40, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

Őrizetbe vettek egy tokodi teherautóst

A rendőrök egy 42 éves férfival szemben intézkedtek vasárnap.

A dorogi rendőrök szeptember 13-án 18 óra előtt pár perccel Tokodon ellenőriztek egy teherkocsival közlekedő helyi lakost. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét. A járőrök azt is megállapították, hogy a tehergépjármű ki van vonva a forgalomból, és kötelező biztosítással sem rendelkezik.

A tokodi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A körözési rendszerben történő ellenőrzés során az is kiderült, hogy ellene lopás miatt a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 42 éves férfi ellen szabálysértési, valamint büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök. Őt őrizetbe vették, majd a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték – közölte a rendőrség.

Esztergomban is őrizetbe vettek egy sofőrt

A járőrök szeptember 13-án 17 óra előtt pár perccel Esztergomban is ellenőriztek egy kocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfit az Esztergomi Járásbíróság 2020. november 10-ig a vezetéstől eltiltotta. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásért őrizetbe vették.

Korábbi cikkek:

Elítéltek egy útonálló garázdát Esztergomban

Drogozott, majd volán mögé ültEzek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 05:00, kedd | Helyi

Idős férfit rabolt ki az utcán – Vádat emeltek

Rablás bűntette miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség.

2020. Szeptember 29. 04:17, kedd | Helyi

Nem elégedett meg egy lopással, veszekedés miatt folytatta

Az esztergomi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 19 éves férfival szemben, aki a szobatársa telefonját és bankkártyáját lopta el.

2020. Szeptember 28. 20:18, hétfő | Helyi

Ketrecben dobtak kukában élő kisállatokat Dorogon

Két ketrecnyi élő kisállatot, egész pontosan degut dobott valaki kukába Dorogon. Az esetről az Együtt a Kisállatokért Alapítvány számolt be közösségi oldalán hétfőn.

2020. Szeptember 28. 18:03, hétfő | Helyi

Villanyoszlopot döntött ki egy kukásautó Kesztölcön

A baleset az Ady Endre utcában történt hétfőn délelőtt.