Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Január 28. 15:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: mavcsoport.hu

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat telepít a MÁV.

Az esztergomi vasútvonal több állomásán, megállóhelyén, valamint Pestszentlőrinc és Ferihegy állomáson csütörtöktől, illetve péntektől megszűnik a jegyértékesítés az automatákból, azokat átmenetileg leszerelik és újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákra cserélik – közölte közleményében a MÁV.

A Budapest-Esztergom vonal Esztergom-Kertváros, Piliscsév, Pilisjászfalu, Magdolnavölgy, Pázmáneum, Szabadságliget, Szélhegy, Aranyvölgy, Aquincum, Angyalföld megállóhelyein szünetel az automatás jegyértékesítés.

Vonalunkon a vasúttársaság Esztergom-Kertváros, Piliscsév, Pilisjászfalu, Szabadságliget, Szélhegy és Aquincum állomásokra telepíti az újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat várhatóan február második felében.
Az utasok a menetjegyeket a MÁV mobilalkalmazás, valamint a megújult online menetrendi kereső és jegyváltási felület segítségével a szokásos 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg – olvasható a közleményben.

A menetjegyeket, feláras jegyeket a vonatok fedélzetén a jegyvizsgálótól pótdíj nélkül is megvásárolhatják az utasok, ha olyan állomáson szállnak fel, ahol nem üzemel automata, illetve nincs nyitva pénztár.

Korábbi cikkek:

Ismét halálos gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

Halálos vonatgázolás történt Dorognál

Újabb eltűntet keresnek az esztergomi rendőrök!

Elindult a Tisztítsuk meg az Országot projekt Esztergomban - FOTÓK

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.