Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2021. Február 06. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Többször is meglopta szobatársát

Többször is meglopta szobatársát

Lopás vétsége és a készpénzhelyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy férfi ellen.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2020. február 2-án és 3-án szobatársak voltak egy esztergomi munkásszállóban, ugyanis közös munkahelyen dolgoztak.

Az elkövető 2020. február 2-én a délutános műszak előtt ellopta szobatársa 5 ezer forint értékű mobilját annak éjjeliszekrényéről. A munkahelyükön, a zuhanyzó helyiségében az elkövető zsebéből kiesett a telefon, így derült fény a lopásra – közölte az ügyészség közleményében.

Az elkövető 2020. február 3-án a munkásszálló közös használatú szobájában 9 óra körül, kihasználva, hogy sértett kiment a szobából dohányozni, a szobatársa ágya mellett a földön lévő táskából ellopta annak bankkártyáját, amelyet a szálló vészkijárata előtti füves területen eldugott.

Az eljárás során a bankkártyát a nyomozó hatóság által lefoglalta és sértettnek kiadta.
Az elkövetőt a bíróság 2019-ben lopás vétsége miatt 60 óra közérdekű munka büntetésre ítélte.

Az ügyészségnek a vádiratban írt indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben halmazati büntetésül, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 6 hó, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki – tette hozzá a vádhatóság pénteken.

Korábbi cikkek:

Gyilkosság történt megyénkben

Új munkahelyek jönnek létre Dorogon is

Elütötte a biciklist a teherautós, bíróság elé áll

Újraélesztés miatt hatalmas a torlódás a 10-es úton

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.