Városlista
2020. december 3, csütörtök - Ferenc

Hírek

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Többször is visszajárt ugyanoda lopni

Többször is visszajárt ugyanoda lopni

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a 36 éves, esztergomi tettes ellen, aki a gyanú szerint öt alkalommal lopott egy áruházból.

A férfi 2020 júniusában összesen öt alkalommal lopott egy dorogi áruházból különböző szeszes italokat, és édességet. A tettest június 19-én elfogták a dorogi járőrök, majd előállították – közölte a rendőrség.

A nyomozók a 36 éves esztergomi lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás.

A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Korábbi cikkek:

Hasba lőtt egy nézőt egy lovasíjász – Elítélték – VIDEÓ

Időseket kirabló férfit ítéltek el Esztergomban

Ittasan villanyoszlopnak ütközött egy quados - FOTÓKEzek érdekelhetnek még

2020. December 03. 15:36, csütörtök | Helyi

Esztergomi diákokat is díjaztak a Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni pályázaton

Négy díjat hoztak el a Montágh iskola diákjai. Az ÉTA Országos Szövetség 2020-ban is meghirdette a Diák-önkéntes Közösségi Szolgálatban résztvevők számára a „Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni” címmel pályázatát.

2020. December 03. 13:28, csütörtök | Helyi

Baumit silóval gyakorlatoznak a búvárok - VIDEÓ - FOTÓK

A Palatinus-tóban gyakorló búvárok mostantól a számos víz alatti látványosság mellett egy "űrhajó-formára" átalakított Baumit siló segítségével készülnek az éles helyzetekre.

2020. December 03. 08:28, csütörtök | Helyi

Mik ezek a dörrenések, durranások? - VIDEÓ

Egész nap folyamatos dörejlés-morajlás, durranás hallatszik Esztergomban és a környékén is. Többen is kérdezték tőlünk, hogy mik lehetnek ezek.

2020. December 03. 05:00, csütörtök | Helyi

Pénz jár a dorogi rongálóért! - VIDEÓ

Kocsikat, vontatót rongált és pótkocsit gyújtott fel Dorogon. A rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításához. Nyomravezetői díjat tűztek ki érte.