Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Február 11. 08:03, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újonccal erősít az esztergomi tűzoltóság

Újonccal erősít az esztergomi tűzoltóság

Február 10-én a tűzoltó szakképző tanfolyam végzős hallgatóinak fogadására került sor a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Az öt tűzoltó közül négyen a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon, egy lánglovag pedig az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon teljesít majd szolgálatot – közölte a katasztrófavédelem.

Hozzátéve, hogy az igazgatóság szakterületi vezetői tájékoztatást adtak számukra a tűzoltó, az iparbiztonsági, a polgári védelmi, a műveletirányítási, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat feladatrendszeréről, illetve a Humán Szolgálat vezetője a szolgálatteljesítéssel kapcsolatos jogosultságaikat és kötelezettségeiket ismertette.

Fotó: Csekéné dr. Laczkó Melinda alezredes

Korábbi cikkek:

Tűz ütött ki egy dorogi lakásban

Tizenegy dílerrel szemben emeltek vádat Esztergomban - VIDEÓ

Enyhíti a maszkviselés szabályait Esztergom

Jelentős mennyiségű drog miatt ítéltek el egy visszaeső férfit

Címkék: újonc, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.