Városlista
2021. március 4, csütörtök - Kázmér

Hírek

2021. Január 15. 08:09, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Pultosnőre és a vendégekre támadt, felvette a kamera - VIDEÓ

Pultosnőre és a vendégekre támadt, felvette a kamera - VIDEÓ

Vádat emeltek azzal a szegedi férfival szemben, aki ittas állapotban a pultosnőre, és a nő védelmére kelt vendégekre támadt.

A férfi 2019. november elsején az esztergomi kocsma kerthelyiségében ittas állapotban elaludt. A pultosnő a férfit három alkalommal is felrázta, és megkérte, hogy ne ott aludjon. Az elkövető ezt zokon vette, ezért a harmadik alkalommal megfogta és megrántotta a pultosnő pólóját. A nő segítségére sietett a szórakozóhelyen jelenlévő egyik férfi vendég, aki közéjük állt. Az ittas férfi azonban őt lökdöste, ezért a lökdösött férfi igyekezett lefogni a vádlottat, hogy megakadályozza abban, hogy őt ütés érje. Két másik férfi vendég is próbálta a dulakodó férfit lefogni – közölte az ügyészség.

Az elkövető ordítozva az általa lökdösött férfit egy üveg hamutartóval fejbe dobta, ezután ököllel is meg akarta ütni, de a sértett elhajolt. Az ittas férfi egy másik férfit a fején egy kemény tárggyal ütött meg, a további ütéseket sikerült kivédenie. Az elkövető egy harmadik férfinak a kezét próbálta megharapni, majd a combján ütötte meg. A megütött, illetve fejbe dobott két férfinak egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek, emiatt nem kérték az elkövető megbüntetését.

Az esztergomi rendőrök a bejelentést követő perceken belül a helyszínen elfogták az elkövetőt.

A férfi többszörös visszaeső, őt a bíróság 2018-ban lopás bűntette miatt 2 év 6 hó fegyházbüntetésre ítélte, amelyből 2019. május 27-én szabadult.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Korábbi cikkek:

Felborult egy autó a 10-es úton

Megint kitörték a sorompót, amit pár napja - FOTÓK

Még egy baleset történt

Emlékszik a zátonyra futott hajóra? - VIDEÓ-FOTÓKEzek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 11:24, csütörtök | Helyi

Újabb szigorítások lépnek életbe a koronavírus miatt

Bezárnak az iskolák és az üzletek többsége.

2021. Március 04. 11:22, csütörtök | Helyi

Elkészült a fahíd

Remek kivitelezésben elkészült a Várszínházhoz vezető történelmi fahíd rekonstrukciója.

2021. Március 04. 10:57, csütörtök | Helyi

Megújulnak a pilisi források

A Visegrádi-hegységben található Lajos-forrás rendbetételével kezdődött meg a héten a Pilisi Parkerdő forrásfelújítási programja, mely további 23 erdei vízvételi helyet érint - közölte a társaság szóvivője csütörtökön.

2021. Március 04. 09:01, csütörtök | Helyi

Szabálytalan parkolás buktatta le az ittas vezetőt

Eljárás indult ellene és elvették a jogosítványát.