Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2020. December 10. 14:13, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Sorban állás közben ütött

Sorban állás közben ütött

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy esztergomi fürdő pénztáránál sorban állva ütött meg egy másik férfit.

A vádirat szerint a vádlott és ismerősei 2020. július 18-án 10 óra 50 perc körül az esztergomi fürdő jegypénztára előtt sorban álltak. Egy férfi a parkolás után akart csatlakozni a vádlott társaságához, ezért a sorban előre furakodott, eközben hozzáért egy nő derekához. Ez a nő ezt szóvá tette, ami miatt a nő társasága és a vádlott társasága között vita alakult ki. A vita során a vádlott a nő élettársát egyszer, az arcán ököllel megütötte – közölte az ügyészség.

Az ökölütés következtében a sértettnek 8 napon belül gyógyuló arctáji sérülése keletkezett, a bántalmazás alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására.

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Korábbi cikkek:

Megkéselte osztálytársát egy 14 éves fiú

Egymillió forinttal verte át

Motorral trükközött az autószerelő

Címkék: ütés, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.