Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 10. 10:54, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Születésnapos olvasókör, Rubik-utcatábla, öngyilkos önfelgyújtó – Heti hírek

Születésnapos olvasókör, Rubik-utcatábla, öngyilkos önfelgyújtó – Heti hírek

Már 120 éves a Szentgyörgymezői Olvasókör, utcatáblát kapott Rubik Ernő, jutalmazott védőnők, felgyújtotta magát egy férfi Nyergesújfalun, látványos múltidéző videó Esztergomról! Hírösszefoglaló!

Ünnep: 120 éves a Szentgyörgymezői Olvasókör - programok
Decemberben ünnepli fennállásának 120. évfordulóját a Szentgyörgymezői Olvasókör, mely az alkalomból ünnepi programokat szervez a hétre. Koncertek, előadások, foglalkozások, kézműveskedés vár egyebek közt mindenkit. Részletek ITT!

Utcatábla és emléknap Rubik Ernő tiszteletére
Előadásokkal, emlékkonferenciával, kiállítással és utcatábla-avatással tisztelegtek a minap Rubik Ernő előtt országos emléknapon a repülőépítéshez és repüléshez kötődő egyesületek Esztergomban. Részletek ITT!

Jutalmazott védőnők
Esztergomi védőnőket ismert el áldozatos munkájukért Tétényi Éva polgármester múlt kedden délután a Városházán. Részletek ITT!

Fejlesztés után 70 milliós bővülést vár az esztergomi útépítő
Földmunkagép kapacitását és piaci lehetőségeit bővítette az út, vasút és autópálya építéssel foglalkozó esztergomi Master Sped Kft., mely 39 millió forintért vásárolt gépet, az unió 25 millió forintos támogatásával. Részletek ITT!

Felgyújtotta magát egy férfi Nyergesújfalun – életét vesztette
Felgyújtotta magát egy férfi múlt szerdán reggel a nyergesújfalui mentőállomás előtt. A mentősök azonnal a segítségére siettek, de hiába oltották el rövid időn belül a lángokat, a 47 éves férfi életét vesztette. Részletek ITT!

Igazi rénszarvassal jött a rögbis Mikulás
Idén is megrendezte hagyományos Rögbi Mikulás ünnepségét az Esztergomi Vitézek Suzuki Rugby SE, az eseménynek december 6-án délután már harmadszor a Nagy-Duna sétányon található Rugby Club Hotel adott otthont. Részletek ITT!

Unique koncert és pálinkavacsora a 21-ben
Pénteken a Unique együttes lép fel a dorogi +21 Kultúrhely és Koktélbárban, ahol szombaton egy fergeteges pálinkavacsora várja az érdeklődőket. Részletek ITT!

Elképesztő Akkor és Most Esztergomról – VIDEÓ
Egy elképesztően látványos, jól megkomponált, remekül kidolgozott Akkor és Most videó került fel nemrégiben a legnagyobb videómegosztó oldalra Esztergomról. A film a XIX. század fordulóját veti össze a mai városképpel. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.