Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Augusztus 27. 07:49, kedd | Helyi
Forrás: MTI/Fotó: KEMRK

Vallott a rablást elkövető piliscsévi megrontó

Vallott a rablást elkövető piliscsévi megrontó

Esztergomban fogták el vasárnap a 33 éves piliscsévi L. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 21-én Pilismaróton rablást követett. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Léber Gabriella megyei rendőrségi sajtóreferens közölte: a férfi a gyanú szerint egy a kertjében tartózkodó idős nőtől erőszakkal aranygyűrűt, fülbevalót és pénzt vett el; a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. Hozzátette, a gyanúsított a rablás után Németországba akart távozni azért, hogy az elfogását elkerülje.

L. László szombatig egy Piliscsévről augusztus 15-én eltűnt testvérpárral, egy 11 éves és egy 14 éves lánnyal töltötte az időt. A lányokat a szlovákiai Párkányban találták meg, a rendőrség azt közölte, hogy a fiatalok sérelmére eltűnésük óta nem követtek el bűncselekményt.

Lapinformációk szerint a lányok eltűnésével összefüggésbe hozott L. Lászlót a rendőrség egy korábbi megrontási ügyben kereste. Ezt az információt a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.