Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

Lehúzva felejtett ablak lett a furcsa rendőri intézkedésből
2013. Május 15. 12:47, szerda | Helyi

Lehúzva felejtett ablak lett a furcsa rendőri intézkedésből

A szolgálnak és védenek jelmondatból utóbbit végezték ma délelőtt a Bánomi lakótelepen az esztergomi rendőrök, akik egy lehúzva felejtett ablak miatt vigyáztak hosszabb ideig egy luxusautóra.

Kigyulladt és lángolt egy autó Esztergomban a Bánomin
2013. Április 30. 08:32, kedd | Helyi

Kigyulladt és lángolt egy autó Esztergomban a Bánomin

Kigyulladt és lángolt egy autó Esztergomban a Bánomi lakótelepen kedd reggel. Az eset nem sokkal 8 óra előtt történt, az elsődleges információk szerint sérültje nincs a tűznek.

2012. Október 24. 07:35, szerda | Helyi

Három autót tört össze egy ámokfutó pár a Bánomin

Három autónak is nekiment a minap az az ismeretlen gépjárművezető, aki adatai hátrahagyása nélkül hajtott tovább a Bánomi lakótelep egyik parkolójából. Szemtanúk szerint két esetet egy nő okozta, egyet pedig egy férfi.

2012. Október 11. 08:30, csütörtök | Helyi

Késeléses rémhír a Bánomin

Egy nőt megkéseltek a közelmúltban a Bánomi lakótelep egyik lépcsőházában, terjedt a pletyka a városban. Akad, aki a részletek miatt megkereste szerkesztőségünket is, hogy vajon mi történhetett, igaz-e a „hír”.

2012. Október 10. 08:00, szerda | Helyi

Negyedszázados a Bánomi Óvoda

Az egykori lakás óvodából kinőtt Bánomi Óvoda 25. születésnapját ünnepelte múlt pénteken. A gyerekeket játékok, arcfestés, kisvonatozás várta, míg a meghívott felnőtteket fogadáson látta vendégül az intézmény.