Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

Feljuthat az NB II-be a Dorogi FC – VIDEÓ
2013. Május 24. 08:00, péntek | Helyi

Feljuthat az NB II-be a Dorogi FC – VIDEÓ

Megnyerheti az NB III Bakony-csoportjában a bajnokságot a Dorogi FC, lépéselőnybe került ugyanis a csapat legnagyobb riválisaival. Egy forduló még hátra van, de bízik a szakvezetés a sikerben, hangzott el DIGI Sporton.

Óriási arányban győzött a kiéhezett Vitéz-sereg
2013. Április 30. 11:47, kedd | Helyi

Óriási arányban győzött a kiéhezett Vitéz-sereg

Kiéhezve várták a rögbisek az újabb extraligás mérkőzést, az utolsó bajnoki ugyanis több mint egy hónapja zajlott le. A nagy játékkedv meg is látszott csapatunkon, a minap ugyanis 67-0-ra győzték le az Exiles együttesét.

Újra éllovas váltás a terembajnokságban
2013. Április 10. 09:56, szerda | Helyi

Újra éllovas váltás a terembajnokságban

Nagyarányú vereséget szenvedett a listavezető Dobó az Árpád-házi csapatától, a Szent Imre pedig legyőzte a Zsigmondy játékosait, ezzel újra változott az állás a tabella élén az esztergomi sportcsarnok terembajnokságán.

Váltás a lista élén - tavaszba fordult a Csabai Lajos Bajnokság
2013. Március 21. 08:00, csütörtök | Helyi

Váltás a lista élén - tavaszba fordult a Csabai Lajos Bajnokság

Az első tavaszi fordulóban a listavezető Dobó csapatát letaszította a trónról a Szent Imre együttese. A héten folytatódott az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok negyedik Csabai Lajos Bajnoksága.

Szombaton újra pályán a címvédő Vitéz-sereg
2013. Március 06. 08:00, szerda | Helyi

Szombaton újra pályán a címvédő Vitéz-sereg

Szombaton már ismét bajnoki pontokért lép pályára az Esztergomi Vitézek Suzuki bajnokcsapata, mely Szegedre látogat és a Gorillák együttesével csap össze.

2012. December 06. 10:42, csütörtök | Helyi

Dobó az ősz győztese – félidőben a Csabai-bajnokság

Befejeződtek hétfőn a IV. Csabai Lajos középiskolás focibajnokság őszi küzdelmei, mely során végül a Dobó zárta az idény elő felét az élen. A listavezetőt szorosan, egy pont lemaradással követi a Szent Imre csapata.

2012. November 28. 09:49, szerda | Helyi

Szoros a Csabai-bajnokság tabellája - VI. forduló

Döntetlent játszott a listavezető Dobó gimnázium csapata a Csabai-bajnokságban, az együttes ezzel azonban továbbra is a tabella élén áll. A hatodik forduló eredményei!

2012. November 22. 08:15, csütörtök | Helyi

Foci: jön a Szendy-kupa döntője, ötödik fordulón túl a Csabai-bajnokság

Pénteken küzd meg a végső győzelemért a Szendy Gábor Focitorna nyolc továbbjutott csapata a Pézsa Tibor sportcsarnokban, ahol a héten lezajlott a Csabai Lajos bajnokság ötödik fordulója is.

2012. November 14. 09:14, szerda | Helyi

Foci: 12-0 a negyedik forduló rekordja

Továbbra is százszázalékos mutatóval áll a Csabai Lajos Középiskolás Teremfoci Bajnokság tabellájának élén a Dobó gimnázium csapata, miután az együttes a negyedik fordulóban legyőzte 12-0-ra a Géza fejedelem együttesét.

2012. November 08. 07:31, csütörtök | Helyi

Kezdősípszót kaptak a sportcsarnok focitornái

Elkezdődik a Pézsa Tibor Sportcsarnokban focikupáinak idénye, mely a IV. Kertész Kálmán tornával rajtol pénteken. A kupák mellett javában zajlik a középiskolások bajnoksága is, melyet a Dobó gimnázium tanulói vezetnek.

2012. Október 18. 07:25, csütörtök | Helyi

Kezdősípszót kapott a Csabai Lajos bajnokság

Negyedik szezonjához érkezett a Csabai Lajos, középiskolások számára megrendezett kispályás labdarúgó bajnokság. Az őszi tavaszi rendszerben zajló sorozatban ezúttal hét csapat méri össze tudását.

2012. Október 07. 07:00, vasárnap | Helyi

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Az FC Esztergom a Tát csapatát fogadja a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában ma, vasárnap 15 órakor. A mérkőzést a Vasas pályán játsszák le az alakulatok.