Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Október 03. 08:29, szerda | Helyi

Újabb drogbukta Dorogon, ezúttal iskolában

Az iskolaigazgató kérésére vonultak ki a rendőrök kedden az egyik dorogi általános iskolához, ahol több tanuló is kábítószert fogyasztott. Három közülük épp a bejelentés előtt bukott le az anyag kínálása közben a WC-ben.

2012. Október 01. 17:30, hétfő | Helyi

Hídfutás-rekord, mentőhelikopter, vb-cím – A hét hírei

Rekord a Hídfutáson, mentőhelikopter a városban, újra sötét lehet az utcákon, magyar mondák nyomában, vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelem Tokodra. Egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

2012. Október 01. 14:00, hétfő | Helyi

Sörözőben került elő az elveszett tokodi fiú

Előkerült az a 15 éves tokodi fiú, akinek még szeptember 17-én veszett nyoma. A fiatalemberre bejelentést követően egy sörözőben találták rá a rendőrök.

2012. Október 01. 08:12, hétfő | Helyi

Vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelem Tokodra

Vb címet és két bronzot szereztek a dorogi birkózók veteránjai, akik a közelmúltban Budaörsön a veterán világbajnokságon vettek részt. Mellettük Azerbajdzsánban a Golden Grand Prix-n a tokodi Korpási Bálint győzött.

2012. Szeptember 23. 08:03, vasárnap | Helyi

Újabb csapatbajnoki cím, legyőzhetetlenek birkózóink

Kiemelkedő sikerekkel kezdte a Dorogi Nehézatlétikai Club a kötöttfogású szezont, a fiatal sportolók ugyanis megnyerték az Országos Diák Csapatbajnokságot múlt vasárnap Budapesten. A serdülők bronzérmet szereztek.

2012. Szeptember 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Drogfogás Dorogon, lebukott két fűtermesztő -fotók

Kábítószer termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen szerda délután. Elsőként az idősebbik testvért fogták el a dorogi nyomozók, miután tetten érték a kesztölci út melletti bozótosban.

2012. Szeptember 19. 08:00, szerda | Helyi

Európa-bajnok edzők a dorogi vízilabdásoknál

Tóth Andreával és Györe Lajossal két újabb edzővel bővült az Új-Hullám Sport Egyesület vízilabda szakosztálya. Így vb és Eb-sikereket is elérő szakemberekkel kezdik a bajnokságot a csapatok.

2012. Szeptember 14. 12:32, péntek | Helyi

Kihüléstől mentettek meg egy férfit a rendőrök Kertvárosban

A kihűlés veszélye fenyegette azt a 65 éves dorogi férfit, akire állampolgári bejelentést követően találtak rá csütörtök este Esztergom-kertvárosban a rendőrök. A férfi egy bokor tövében feküdt magatehetetlenül.

2012. Szeptember 07. 09:33, péntek | Helyi

Kézigránátot vittek a dorogi rendőrségre

Kézigránátot talált egy iskola gondnoka Dorogon - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.