Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

Jótékonysági táncház Szentgyörgymezőn
2013. Augusztus 05. 08:53, hétfő | Helyi

Jótékonysági táncház Szentgyörgymezőn

Dunántúli táncházat rendez gyerekeknek és felnőtteknek a Szentgyörgymezői Olvasókör szombaton. A rendezvény bevételét a szervezők Béres Jenő megsegítésére ajánlják fel.

Segítsünk a dorogi Viviennek! - VIDEÓ
2013. Május 17. 08:24, péntek | Helyi

Segítsünk a dorogi Viviennek! - VIDEÓ

Három év alatt tizenhét kemoterápiás és ötvennégy sugárkezelést kapott Kovács Brigitta kislánya, Viviennek ugyanis többször újult ki lágyrészdaganata. Szülei támogatásoknak hála most Vietnámban kezeltetik gyermeküket.

Kupakgyűjtést szervez az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálat
2013. Március 20. 09:41, szerda | Helyi

Kupakgyűjtést szervez az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálat

Műanyag kupakokat gyűjt az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálati, hogy rászorulóknak élelmiszert vagy gyógyszereket vásárolhasson a szervezet az árából.

Több mint 30 tonna italos kartont gyűjtöttek a gyerekek
2013. Január 22. 07:58, kedd | Helyi

Több mint 30 tonna italos kartont gyűjtöttek a gyerekek

Már több mint 30 tonna italos kartondobozt gyűjtöttek óvodások és iskolások, köztük esztergomi gyerekek is az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés szeptember végén kezdődött országos gyűjtőprogramjában.

2012. November 23. 07:39, péntek | Helyi

Karácsonyi ajándékgyűjtés a rászorulóknak

A közelgő karácsonyra készülődve „Hozz egy doboz örömet!” címmel idén is ajándékgyűjtést szervez az esztergomi művelődési ház, mely a városban élő, nehéz sorsú, rászoruló gyerekek a karácsonyát szépítené meg.

2012. November 17. 10:47, szombat | Helyi

Példaértékű összefogás az esztergomi szegényekért

Példás összefogással segítették az elmúlt években az esztergomi szegényeket a helyi egyházközösségek és különböző szervezetek. A támogatást gyűjtők idén is folytatják akciójukat, melyhez felajánlásokat várnak.

2012. Október 04. 08:06, csütörtök | Helyi

Ingyen elektronikai lomtalanítás Esztergomban

Ingyenes lomtalanítást szervez Esztergom köztisztasági vállalata október 20-án, szombaton a Poór Antal térre. Az akció során a kijelölt konténerbe a lommá vált elektronikai hulladékot lehet kihelyezni.

2012. Szeptember 27. 09:34, csütörtök | Helyi

Elektronikai hulladékgyűjtés Pilismaróton és Tokodon

Ingyenes elektronikai hulladékgyűjtést szervez októberben a Pilismarót és Tokod, melyen mindennemű kis-, nagyméretű háztartási berendezés, IT és telekommunikációs, szórakoztató elektronikai eszköz leadható.

2012. Április 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Motoros felvonulás lesz Devecserben

Motoros felvonulás lesz április 30-án hétfőn Devecserben, a város önkormányzata a vörösiszap-katasztrófában nyújtott segítségért látja vendégül a magyar motoros társadalom tagjait.

2012. Április 01. 14:07, vasárnap | Belföld

A jövő az organikus szemeteszsákoké

A háztartásokban keletkező szerves hulladékok környezettudatos gyűjtését és kezelését tesztelte nagyvárosi körülmények között a berlini köztisztasági vállalat és a német vegyipari óriás, a BASF Berlin két kerületében.