Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

A piliscsévi rablóért kaptak elismerést a párkányi rendőrök - FOTÓK
2013. Szeptember 19. 08:21, csütörtök | Helyi

A piliscsévi rablóért kaptak elismerést a párkányi rendőrök - FOTÓK

Jutalmat kaptak azok a párkányi rendőrök, akik segítettek elfogni a pilismaróti rablás elkövetőjét, akit elsőfokon megrontásért elítélt már bíróság.

 „Kémia Oktatásért” díj - Pályázati kiírás
2013. Szeptember 01. 07:00, vasárnap | Helyi

„Kémia Oktatásért” díj - Pályázati kiírás

A „Kémia Oktatásért” díj odaítélésére írt ki pályázatot a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. A pénzjutalommal is járó kitüntetésre általános, gimnáziumi és szakközépiskolai tanárokat lehet jelölni.

Állami kitüntetést kapott esztergomi régész, múzeumigazgató
2013. Augusztus 21. 08:39, szerda | Helyi

Állami kitüntetést kapott esztergomi régész, múzeumigazgató

Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést kapott az augusztus 20-ai állami elismerések alkalmából az esztergomi Horváth István régész, a Balassa múzeum igazgatója a minap Budapesten.

Kitüntetett esztergomi orvosok és ápolók - Semmelweis nap
2013. Július 09. 10:17, kedd | Helyi

Kitüntetett esztergomi orvosok és ápolók - Semmelweis nap

A Semmelweis nap alkalmából kitüntetést vehetett át az esztergomi Vaszary kórház több egészségügyi dolgozója is múlt pénteken. A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara is elismerést adott át.

Kitüntetett dorogi és nyergesi rendőrök
2013. Május 01. 08:16, szerda | Helyi

Kitüntetett dorogi és nyergesi rendőrök

Elismeréseket adott át a megyei kapitányság a Rendőrség Napja alkalmából kedden. A főkapitány mindemellett több egyenruhást is előléptetett. Köztük dorogi és nyergesújfalui rendőr is kitüntetést kapott.

Sport Életműdíjat kapott Pálos Imre
2013. Február 12. 09:12, kedd | Helyi

Sport Életműdíjat kapott Pálos Imre

Idén Pálos Imre vehette át az „Esztergom Sportjáért Életműdíj” kitüntetést szombaton a Rugby Club Hotelben, az Esztergomi Vitézek jótékonysági sportbálján. Az elismerést tizenöt sportegyesület tavaly alapította.

Esztergomi az év serdülő evezőse
2013. Január 22. 09:46, kedd | Helyi

Esztergomi az év serdülő evezőse

Szlovák Bencét, az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének versenyzőjét választotta az Év serdülő versenyzőjének a Magyar Evezős Szövetség. A fiatal sportoló a közelmúltban budapesti díjátadón vehette át elismerését.

2012. November 22. 16:05, csütörtök | Helyi

Esztergomi rendőr az év rendőre

Urbán János főtörzszászlós, az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa lett az év rendőre Komárom-Esztergom megyében.

2012. November 05. 09:08, hétfő | Helyi

Príma-díjas a zeneiskola megteremtője, Reményi Károly

Reményi Károly érdemelte ki idén többek mellett a megyei Príma-díjat, melyet múlt héten adott át Tatabányán a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete.

2012. Október 24. 07:32, szerda | Helyi

Esztergom díszpolgára lett az olimpiai bajnok Kökény Roland

Esztergom díszpolgári címmel tüntette ki az olimpiai bajnok kajakost, Kökény Rolandot, míg Pjatacsuk Vitalij, a CEPEI Esztergomi Kajak Kenu Sport Egyesület elnöke Pro Urbe kitüntetést kapott kedden a polgármestertől.

2012. Szeptember 24. 10:43, hétfő | Helyi

Díjazott 73 éves kétkerekű – fotók

Átvette az Év veterán kerékpárjának járó díjat Móringer Lajos szombaton délelőtt a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. Az ünnepségről természetesen nem hiányozhatott maga a Csoda sem.

2012. Szeptember 21. 16:30, péntek | Helyi

Esztergomi az Év veterán kerékpárja, idősebb a tulajdonosánál

Esztergomi az év veterán kerékpárja, mely idősebb, mint tulajdonosa. A címet a 73 éves kétkerekűjének köszönhetően szombaton veheti át Móringer Lajos, aki eredeti alkatrészeivel őrizte meg az 1939-ben gyártott biciklit.