Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek | Helyi

2012. Október 17. 15:15, szerda | Helyi

Látni és látszani, fokozottan ellenőriz a rendőrség

A járművek egyik legfontosabb eleme a világítás, ezért a baleset-megelőzés szempontjából is kiemelten fontos, melyet a rendőrség fokozottan ellenőriz a következő hetekben.

2012. Október 17. 10:00, szerda | Helyi

Újra MEGA játszóház Esztergomban - videóval

Ismét Esztergomba látogat a MEGA Játszóház, mely vasárnap ezúttal is a sportcsarnokban várja a játszani vágyó gyerekeket is szüleiket. A játékok és a programok már egyéves kortól látogathatók.

2012. Október 17. 08:00, szerda | Helyi

Építészeti Díjat lapátolnának be az esztergomi evezősök

Elindult hétfőn a Média Építészeti Díjáért folyó verseny internetes közönségszavazásának második köre: az Építészfórumon tíz napon át várják a voksokat a döntőbe jutott tíz tervre, köztük az esztergomi evezősöké is.

2012. Október 16. 15:31, kedd | Helyi

Papucsban rabolta ki a takarékszövetkezetet, keresik - videó

Kirabolták a bakonyszombathelyi takarékszövetkezetet hétfőn délután. Az elkövető melegítőnadrágban és papucsban érkezett, majd jelentős összegű készpénzzel távozott.

2012. Október 16. 12:37, kedd | Helyi

Részegen ment bevásárolni

Részegen ment bevásárolni egy férfi kedden délután Esztergomban. Már a boltban a belépője is megbotránkozást keltett a többi vásárlóban, ezért a biztonsági őr kitessékelte onnan, majd a férfi megtámadta az őrt.

2012. Október 16. 11:00, kedd | Helyi

NIF: jól halad a közlekedési fejlesztéseket támogató uniós források lehívása

A közlekedési fejlesztéseket támogató uniós források lehívásában a tervezetthez képest jóval előbbre tart a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő, ez az egyik fő oka a vasút- és útfelújítások kapcsán megkötött szerződések.

2012. Október 16. 10:10, kedd | Helyi

Gázt! ad a Féja Filmklub

Gázt! címmel vetíti október 24-én, 19 órától következő moziját a kertvárosi Féja Filmklub. A látványos filmben akciók és száguldozás nyújt izgalmakat.

2012. Október 16. 09:00, kedd | Helyi

Úszás, vízilabda, olimpia – Új-Hullámos közönségtalálkozó

Úszó- és vízilabdabajnokokat, legendákat és elismert szakembereket meghívva tart olimpiai közönségtalálkozót szerdán az Új-Hullám SE és a Dorog Város Egyesített Sportlétesítménye a dorogi művelődési házban.

2012. Október 16. 08:03, kedd | Helyi

Csúszik a tandíj támogatói koncert a Zanzibárral

Az előzetes október 17-ei dátum helyett, november 14-én rendezi meg a Zanzibár együttes fellépésével tandíj támogatói koncertjét az esztergomi Hellgate klub.

2012. Október 15. 17:17, hétfő | Helyi

Bábversennyel a közlekedés biztonságáért

Idén is megrendezi közlekedési és baleset-megelőzési témájú bábversenyét a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, melyre óvodás és általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek közlekedéssel kapcsolatos történettel.

2012. Október 15. 10:46, hétfő | Helyi

Elbűvölte a kutatókat a Botticellinek tulajdonított esztergomi kép

A kutatások újabb eredményei alapján egyre biztosabb, hogy a Vitéz János érsek dolgozószobájában talált freskó Botticellié – véli Prokopp Mária művészettörténész.

2012. Október 15. 09:02, hétfő | Helyi

Késeléses ügy, eladó városi ingatlan, esztergomi tehetségkutató - A hét hírei

Eladó a Meszéna-ház, késeléses rémhír, tehetségkutató, ünneplő óvoda, jubiláló FIFA-asszisztens, mindezek történtek múlt héten. Heti hírösszefoglaló!