Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Augusztus 27. 17:57, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Jogsi nélkül, ittasan ütött el egy motorost, majd továbbment és újra balesetezett

Jogsi nélkül, ittasan ütött el egy motorost, majd továbbment és újra balesetezett

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség.

A férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, május 30-án kora délután Dorogon a Bécsi úton a Csolnoki út irányába ittas állapotban vezetett egy kocsit. A vádlott a Csolnoki útra kanyarodást követően egy motoro előzésébe kezdett, amelynek során azonban ittassága miatt nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és a járműve jobb elejével a motor bal oldalának ütközött érintőlegesen, amelytől a motor felborult és a vezetője az úttestre esett. A motorosnak horzsolásos, zúzódásos sérülései keletkeztek, amelyek gyógytartama a nyolc napot nem haladja meg – közölte az ügyészség.

Az autós a balesetet követően a kocsival megállt, a motoros időközben az úttestről felállt, így a vádlott a kocsiba visszaült és folytatta útját Csolnok irányába.
A vádlott haladása során egy balra ívelésű útkanyarulatban ittassága miatt nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, és az út jobb szélén lévő szalagkorlátnak ütközött.

A jármű vezetésekor a férfi közepes fokban volt ittas állapotban, mert szervezetében 1,95 g/l (ezrelék) véralkohol-koncentráció előidézésére alkalmas szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt – tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélje a vádlottat.

Korábbi cikkek:

Amfetamint fogyasztott, majd vezetett és balesetet szenvedett

Két és félmilliós motort lopott

Gumibottal verte meg élettársát, a kezét is eltörteEzek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

2020. December 02. 05:00, szerda | Helyi

Állást kínál a Kolping iskola!

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet iskolatitkár munkakör betöltésére.