Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2020. Augusztus 26. 04:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Amfetamint fogyasztott, majd vezetett és balesetet szenvedett

Amfetamint fogyasztott, majd vezetett és balesetet szenvedett

Bódult állapotban járművezetés vétsége és az ittas állapotban járművezetés vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy férfi ellen.

A férfi 2019. augusztus 24-én 12 óra 30 perc körüli időben Leányváron a Bécsi úton Budapest irányából Dorog irányába közlekedve közepes fokú ittas állapotban és amfetamin hatása alatt, bódult állapotban vezetett egy személykocsit – közölte az ügyészség.

Hozzátéve, hogy a vádlott a vezetése során az ittassága és bódultsága miatt a kocsival áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, majd azon áthaladva az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott, ott az autó egy beton híd oldalának ütközött és felborult. A jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélje a vádlottat.

Korábbi cikkek:

Jogsi nélküli, száguldozva okozott halálos balesetet, börtönbe megy

Már hajnalban ittas vezetésen kapták

Gumibottal verte meg élettársát, a kezét is eltörteEzek érdekelhetnek még

2021. Január 28. 11:55, csütörtök | Helyi

Maradnak a korlátozások, meghosszabbították a határidejüket

A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-ig meghosszabbítja

2021. Január 28. 09:54, csütörtök | Helyi

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Szombat este elindul a hazai zenei élet jelenleg egyetlen nagy eseménye: A Dal! Horányi Juli is részt vesz a dalválasztó műsorban.

2021. Január 28. 08:48, csütörtök | Helyi

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

A lopás vétsége miatt indult ügyben emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki hátizsákjába rejtett termékeket fizetés nélkül akart kivinni az áruházból, a biztonságiak azonban tetten érték

2021. Január 28. 05:00, csütörtök | Helyi

Megújult a Bubik Színpad előtere - VIDEÓ

A Babits Mihály Színház videójában Bánföldi Szilárd kalauzolja a nézőket.