Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2020. December 18. 09:08, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ki akart fosztani egy részeget a nő- VIDEÓN

Ki akart fosztani egy részeget a nő- VIDEÓN

Az Esztergomi Járási Ügyészség kifosztás bűntettének kísérlete és lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki egy esztergomi buszállomás várótermében ki akart fosztani egy ittas állapotú sértettet.

A nő 2019. november 27-én 20 óra 50 perc körül egy esztergomi buszállomás várótermében odament az erősen ittas állapotban lévő sértetthez és a sértett derekán lévő övtáskában értékek után kutatott, hogy lopjon. A vádlottat a bűncselekmény elkövetésében egy biztonsági őr zavarta meg és így végül nem tudott lopni.
A nő ezenkívül egy mogyorósbányai családi házba, valamint egy garázsba is bement jogtalanul és a garázsban lévő kocsiból térképet, napszemüvegeket, továbbá 1720 forint készpénzt tulajdonított el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett előéletű nővel szemben börtönbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

A bűncselekményt a váróterem kamerája rögzítette.

Korábbi cikkek:

Nagy bajba került baglyot mentettek a Kis-Duna sétányon

Elloptak egy lopott laptopot egy dohánybolti betörőtől

Egyszeri alkalommal begyűjtik a zöldhulladékot Esztergomban

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.