Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2020. December 22. 19:09, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Illegális migránsok buktak le Esztergomban

Illegális migránsok buktak le Esztergomban

A rendőrök két illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Esztergomban.

A rendőrségre december 22-én 11 óra 52 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy esztergomi gyár telephelyére érkező kamion pótkocsijáról két migráns leugrott, majd elszaladt.

A rendőrök állampolgári jelzés alapján a 10-es úton Tát külterületén elfogták a két férfitt, akik pakisztáni állampolgárnak vallották magukat.

Sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök az előállításukat követően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölte a rendőrség.

Novemberben négy illegális migránst fogtak el a rendőrök, akik szintén egy esztergomi cég telephelyére érkező kamionban bújtak el. - RÉSZLETEK ITT!

Korábbi cikkek:

Kamera rögzített egy esztergomi tömegverekedést - VIDEÓ

Esztergomi rendőröket is kitüntettek

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.