Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Rendes Csaba aranyéremmel debütált új klubjában

Rendes Csaba aranyéremmel debütált új klubjában

Megnyerte az Egerben rendezett országos triatlon bajnokság versenyét múlt héten Rendes Csaba. Az esztergomi sportoló ezzel aranyéremmel mutatkozott be új egyesületében, az Egri Triatlon Klubban.

Idén már az Egri Triatlon Klub sportolójaként versenyzik az esztergomi Rendes Csaba, aki múlt héten debütált új egyesülete színeiben, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen az egri közönség előtt aranyérmet szerzett. Eger adott otthont az országos triatlonbajnokság legutóbbi versenyének, melyen a hazai triatlon mezőnye képviselte magát.

A nemzetközi szinten is kiváló eredményeket elérő Rendes Csaba kifejtette, hogy a „hazai pályán” való bemutatkozás óriási motivációt és plusz feszültséget jelentett számára.

Egy látványos és magyar szinten kifejezetten nehéz, technikás versenypálya várta az indulókat. Az idő gyönyörű volt, igazi triatlonos” – kezdte beszámolóját az esztergomi sportoló, aki az úszásban rögtön az élre állt. Közbe figyelte a mezőnyt, de már az úszótáv felénél jelentős előnye volt a többiek előtt. Egyedül csapattársa, Molnár Gergő tartotta az iramot, akivel a bicikli versenyszámban is sikerült tartani az előnyt a mezőny előtt.

A bicó első pár körét keményen megnyomtuk és súlyos másodperceket adtunk a mögöttünk haladóknak. Mind a ketten tudtuk itt ma a biciklin múlik minden. Próbáltunk annyi előnyt kitekerni, hogy a futás már tét nélküli legyen. Ezt sikerült is véghezvinnünk, így magabiztos egri siker született hazai pályán. Az első és második is hazai versenyző, ami remek érzés” – részletezte Rendes Csaba, aki ezzel tökéletesen, aranyéremmel vette első egri akadályát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.