Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2015. Március 09. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Új Suzuki, kormánysegítség, Vitézkedés – Heti hírek

Új Suzuki, kormánysegítség, Vitézkedés – Heti hírek

Teljes gázzal indul a Suzuki Vitara sorozatgyártása. Együttműködést köt a kormány és Esztergom. Idős kortárs segítő program. Méheket és pónit lopott egy férfi. Így még nem láttuk a búbánati tavakat… Hírösszefoglaló!

Teljes gázzal indul a Suzuki Vitara sorozatgyártása
Esztergomban készül a világon egyedül az új Suzuki Vitara, melynek csütörtökön kezdődött el a sorozatgyártása. Romanek Etelka polgármester szerint a város és a gyár együttműködésében is új modellt vezet be.

Együttműködést köt a kormány és Esztergom
Együttműködési megállapodást köt a kormány és Esztergom, mely biztosítja, hogy a város rangjához méltó módon fejlődhessen. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be a Suzuki Vitara ünnepségén csütörtökön.

Március 15 – megemlékezés Esztergomban
Március 15-én 10 órakor kezdődik az esztergomi ünnepség a volt megyeháza dísztermében. A megemlékezés tiszteletadással folytatódik a városháza előtt, ahonnan díszmenet indul a szentgyörgymezői 48-as Honvédtemetőbe.

Március 15 – megemlékezés Esztergomban

Idős kortárs segítő program Esztergomban
Idős kortárs segítő programot rendez az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztálya március 17-én.

Méheket és pónit lopott egy esztergomi férfi - VIDEÓ
Méhkaptárakat és egy pónit is lopott egy esztergomi férfi, akiről a minap derült ki mindez. A méhekről nem tudott, csak a kaptárok kellettek neki, míg a lovat el akarta adni.

Már a bajnokság előtt is remekel a Vitéz-sereg
Nagyarányú győzelmet ért el az esztergomi rögbicsapat utolsó felkészülés mérkőzésén. A Vitézek idegenben a székesfehérváriakat győzték le 45-0-ra.

Remekeltek szárazon az esztergomi evezősök
Remekül teljesített az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének újonc csapata a hétvégén lezajlott 25. Nyílt Evezős Ergométeres Országos Bajnokságon Győrben.

Így még nem láttuk a búbánati tavakat - VIDEÓ
Rendkívül látványos videó került fel a legnépszerűbb videómegosztóra Búbánatvölgyről. A tavakat így még nem, vagy csak kevesen látták!

Így még nem láttuk a búbánati tavakat - VIDEÓ

Téli szezonzáró vásár a Sítechnikában!
A szezon végéhez érve szeretnénk egy szuper sívásárt tartani, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a megfelelő sílécet, sícipőt, vagy síruházatot kedvezményes áron.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.