Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 09. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Új Suzuki, kormánysegítség, Vitézkedés – Heti hírek

Új Suzuki, kormánysegítség, Vitézkedés – Heti hírek

Teljes gázzal indul a Suzuki Vitara sorozatgyártása. Együttműködést köt a kormány és Esztergom. Idős kortárs segítő program. Méheket és pónit lopott egy férfi. Így még nem láttuk a búbánati tavakat… Hírösszefoglaló!

Teljes gázzal indul a Suzuki Vitara sorozatgyártása
Esztergomban készül a világon egyedül az új Suzuki Vitara, melynek csütörtökön kezdődött el a sorozatgyártása. Romanek Etelka polgármester szerint a város és a gyár együttműködésében is új modellt vezet be.

Együttműködést köt a kormány és Esztergom
Együttműködési megállapodást köt a kormány és Esztergom, mely biztosítja, hogy a város rangjához méltó módon fejlődhessen. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be a Suzuki Vitara ünnepségén csütörtökön.

Március 15 – megemlékezés Esztergomban
Március 15-én 10 órakor kezdődik az esztergomi ünnepség a volt megyeháza dísztermében. A megemlékezés tiszteletadással folytatódik a városháza előtt, ahonnan díszmenet indul a szentgyörgymezői 48-as Honvédtemetőbe.

Március 15 – megemlékezés Esztergomban

Idős kortárs segítő program Esztergomban
Idős kortárs segítő programot rendez az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztálya március 17-én.

Méheket és pónit lopott egy esztergomi férfi - VIDEÓ
Méhkaptárakat és egy pónit is lopott egy esztergomi férfi, akiről a minap derült ki mindez. A méhekről nem tudott, csak a kaptárok kellettek neki, míg a lovat el akarta adni.

Már a bajnokság előtt is remekel a Vitéz-sereg
Nagyarányú győzelmet ért el az esztergomi rögbicsapat utolsó felkészülés mérkőzésén. A Vitézek idegenben a székesfehérváriakat győzték le 45-0-ra.

Remekeltek szárazon az esztergomi evezősök
Remekül teljesített az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének újonc csapata a hétvégén lezajlott 25. Nyílt Evezős Ergométeres Országos Bajnokságon Győrben.

Így még nem láttuk a búbánati tavakat - VIDEÓ
Rendkívül látványos videó került fel a legnépszerűbb videómegosztóra Búbánatvölgyről. A tavakat így még nem, vagy csak kevesen látták!

Így még nem láttuk a búbánati tavakat - VIDEÓ

Téli szezonzáró vásár a Sítechnikában!
A szezon végéhez érve szeretnénk egy szuper sívásárt tartani, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a megfelelő sílécet, sícipőt, vagy síruházatot kedvezményes áron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.