Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2014. December 08. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újra egyetemváros, városi ügyek, halálos gázolás – Heti Hírek

Újra egyetemváros, városi ügyek, halálos gázolás – Heti Hírek

Újra egyetemváros lehet Esztergom. Intézményvezetők, díszpolgári cím, intermodális csomópont. Segítsük a Montágh Iskola játszóudvarának megújítását! Kukáskocsi gázolt halálra egy nőt. Hírösszefoglaló!

Újra egyetemváros lehet Esztergom – három új kar is jön?
Három új kar indítását tervezi a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Esztergomban, erről Romanek Etelka polgármester beszélt a csütörtöki testületi ülés elején. A részleteket jövő év elején dolgozza ki az egyetem és a város.

Intézményvezetők, díszpolgári cím, intermodális csomópont – ezekről tárgyalt a testület
Intézmény vezetői tisztség meghosszabbítása, Esztergom díszpolgári cím adományozása, az intermodális csomópont megerősítése és jó néhány egyéb napirend szerepelt az esztergomi képviselők csütörtöki ülésén. Összefoglaló!

Intézményvezetők, díszpolgári cím, intermodális csomópont – ezekről tárgyalt az esztergomi testület

Állampapír forgalmazási pont indult Esztergomban
Állampapír forgalmazási pontot nyitott a Magyar Államkincstár Esztergomban. Az okmányirodában működő értékesítése helyet szerdán adta át az államkincstár elnöke.

Segítsük a Montágh Iskola játszóudvarának megújítását!
December 17-én 18 órakor kerül sor a Képzőművészeti Alkotások Jótékonysági Célú Árverésére a Montágh Iskola játszóudvarának megújításáért az intézményben.

A tervezett ütemben zajlik az Egom Medhotel építkezése
A MEDIHOTEL Esztergom**** építési munkái zavartalanul, a tervezett ütemben folynak, immár a külső szemlélő is láthatja a létesítményen napról napra történő változásokat.

Kukásautó gázolt halálra egy nőt Dorogon
Hulladékgyűjtő tehergépkocsi gázolta el egy dorogi asszonyt a minap. A balesetben olyan súlyos sérüléseket szerzett a nő, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

Fegyvereket találtak egy tokodaltárói és egy kesztölci férfinál

Fegyvereket találtak egy tokodaltárói és egy kesztölci férfinál
Engedély nélkül tartott lőfegyvereket találtak a rendőrök egy kesztölci és egy tokodaltárói gyanúsítottnál a közelmúltban. Mindkettejük ellen vádemelés javasol a hatóság.

Síkosságmentesítés Esztergomban - itt az ügyelet elérhetősége
Az esztergomi utak síkosságmentesítése az időjárási előrejelzéseknek megfelelően történik a városban, minderről az önkormányzat tájékoztatja a lakosságot.

Elképesztő videó az ónos eső utáni Pilisről
November 30-án a Pilis 500 méter feletti régiójában jelentős zúzmarakiválás történt, amelyre december elsején szokatlan mennyiségű ónos eső fagyott rá, így december másodikára apokalipszisbe illő állapotok alakultak ki.

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 16:29, kedd | Helyi

Gyárlátogatást tartottak a dorogi Richterben

A múlt héten gyárlátogatásra invitálták a dorogi képviselő-testület tagjait, a városi intézmények vezetőit, a helyi civil szervezetek képviselőit, valamint a regionális média képviselőit.

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.